Vi söker truckförare som kan arbeta heltid under sommaren!

Vi söker truckförare som kan arbeta heltid under sommaren!

Är du arbetsvillig och söker ett arbete där du får jobba med kroppen? Har du erfarenhet av truckkörning och söker ett sommarjobb för heltid? Då kanske du är den vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är Sveriges ledande leverantör av bageri och konditoriingredienser och de levererar tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier. I Örebro ligger deras logistikcentrum med försäljningskontor. Härifrån levereras livsmedel runt om i hela landet. På lagret i Örebro jobbar ca: 15 arbetare i olika åldrar, stämningen är trivsam och arbetsmoralen är hög. Arbetsuppgifterna består av orderplock och truckkörning.

Vi söker nu personal som kan arbeta heltid under sommarperioden. För att trivas med tjänsten är du arbetsvillig och har god fysik då tunga lyft förekommer. Grundläggande kunskaper i svenska är ett krav. Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Du kommer att vara anställda av StudentConsulting men vara uthyrd till kund. Vi hanterar ansökningar löpande och anställning kommer erbjudas så snart vi hittat rätt person. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Krav:
  • Du ska vara student eller ha en annan sysselsättning på minst 50%.
  • Truckkort A1-A4, B1-B4
Meriterande:
  • Jobbat på lager och med orderplock sedan tidigare
  • Meriterande om du har erfarenhet av skjutstativ
  • Körkort och tillgång till egen bil
Som person ska du vara flexibel, positiv och inte rädd för att ta i. Vår kund beskriver sina medarbetare som engagerade och flitiga. De jobbar tillsammans som ett team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Sökord: sommarjobb, lagerarbete, truckförare

Sökord: sommarjobb, lagerarbete, truckförare
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Löpande (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com