Vi söker telefonintervjuare för sommarjobb till Statistikmyndigheten SCB

Vi söker telefonintervjuare för sommarjobb till Statistikmyndigheten SCB

Är du studerande, har ett annat jobb på minst 50% eller är pensionär och vill arbeta extra? Vi söker nu dig som vill arbeta som intervjuare hos Statistikmyndigheten SCB i Örebro.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu efter personer som vill arbeta under sommaren mot SCB i Örebro. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting som konsult och uthyrd för uppdrag mot Statistikmyndigheten SCB.

SCB förser samhället med statistik för beslutsfattande, debatt och forskning, på uppdrag av bl. a. regeringen, myndigheter och forskare. Statistiken bidrar till en faktabaserad samhällsdebatt och väl underbyggda beslut. Det är SCB som beräknar bland annat befolkningstillväxten, bruttonationalprodukten och konsumentprisindex.

Arbetsuppgifter
Vi söker telefonintervjuare på deltid (20-30 timmar/vecka) till vår kund Statistikmyndigheten SCB i Örebro. Som telefonintervjuare kommer du att arbeta på plats i SCB:s lokaler där arbetsuppgifterna består av att genomföra intervjuer med personer som blivit utvalda att delta i SCB:s arbetskraftsundersökning. En undersökning som bl. a. mäter sysselsättning och påvisar läget på arbetsmarknaden i vårt land.

Arbetet är främst förlagt på kvällstid, men även dagtidspass kan förekomma. Arbete förekommer även på helger, främst söndagar.

Innan arbetet som intervjuare börjar, ges en utbildning som sträcker sig under ca fyra veckor (ej heltid). Detta är obligatoriskt innan uppdraget kan påbörjas.
Det här uppdraget avser i första hand arbete under sommarmånaderna. I juni sker utbildning och intervjuarbetet är sedan förlagt i juli-augusti. Eventuellt ges möjlighet till förlängning efter sommaren.

Då rekryteringsarbetet kommer att ske löpande ser vi gärna att du som är intresserad söker så snart som möjligt! Vi söker dig som är pensionär, studerande eller av någon annan anledning vill arbeta deltid/extra.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Slutfört gymnasium
  • Minst ett års dokumenterad arbetslivserfarenhet
  • God datavana
  • Behärska det svenska språket flytande såväl i tal som i skrift.
  • En god kommunikatör
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet utav intervjuarbete

Vem söker vi?
Vi önskar dig som är noggrann, ansvarsfull, resultatinriktad och samhällsintresserad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som söker trivs i mötet med andra människor. Du är positiv och tillmötesgående och kan anpassa dig efter olika personligheter och situationer. Vi ser att du har en god förmåga att följa de instruktioner som ges. Då en del frågor kan vara känsliga att svara på är du bra på att förmedla en känsla av trygghet och att skapa förtroende.

Vi arbetar löpande med urvalet och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång, vänta därför inte med din ansökan, utan skicka in den redan idag.

Sökord: telefon, intervjuare, administratör

Sökord: telefon, intervjuare, administratör
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com