Underhållstekniker sökes för direktrekrytering till Textilia i Örebro!

Underhållstekniker sökes för direktrekrytering till Textilia i Örebro!

Har du erfarenhet av underhållsarbete mot el eller mekanik? Just nu söker vi efter en nyfiken och snabblärd underhållstekniker till vår kund Textilia i Örebro

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu för vår kund Textilias vägnar en underhållstekniker till tvätteriet i Örebro. Textilias enhet i Örebro är ett av Sveriges större tvätterier. Huvudkontoret finns även i samma fastighet. Varje arbetsdag levererar anläggningen ut 21 ton rena textilier. Anläggningen förfogar över en modern och till stora delar helautomatisk maskinpark. Packning, lastning och transporter sker med egen personal och egna transportbilar. Då en av de befintliga underhållsteknikerna ska gå i pension letar de nu efter en ersättare till sitt serviceteam.
Arbetet innebär skiftgång (2-skift) och man är två tekniker på varje skift.

Som underhållstekniker vid Textilia så kommer du bland annat att inspektera, felsöka och utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på tvätteriets produktionsutrustning och fastighet.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
 • Utföra förebyggande/avhjälpande underhåll
 • Felsöka i styrsystem, både elektroniskt och mekaniskt
 • Inspektera maskiner/fastighet för att i tidigt skede upptäcka brister
 • I samarbete med ditt team arbeta proaktivt för att produktionsstörningar ska hållas på en låg nivå
Detta är ett rekryteringsuppdrag och du kommer efter genomförd process att bli anställd direkt hos vår kund. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Örebro men visstid/provanställning kan tillämpas till en början.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som Underhållstekniker vid Textila behöver du vara stresstålig och är van att arbeta under högt tempo och med flera bollar i luften. Det krävs också att du är nyfiken och tekniskt intresserad. Du är medveten om att förebyggande underhåll och förbättringsarbeten ger bra arbetsmiljö och kvalitet i alla led. Då arbetet ibland sker i nära samarbete med annan personal behöver du vara en god kommunikatör och hålla en hög servicegrad. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
 • Som lägst gymnasieutbildning inom el eller mek, gärna mekatronik.
 • Du behöver ha några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Med fördel mot underhållsarbete.
 • Goda datorkunskaper, gärna erfarenhet av styrsystem inom tillverkning- eller produktionsindustri.
 • Det är viktigt att du har förmågan att uttrycka dig själv både i tal och skrift på svenska och kan ta till dig instruktioner och annan information som är viktig för att kunna utföra arbetet.
Meriterande för rollen
 • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll mot maskin- och fastighetsunderhåll.
 • Relevant vidareutbildning inom el eller mekanik, gärna med behörighet.
 • Språkkunskaper i engelska och tyska eftersom många av maskinleverantörerna som ibland rådfrågas finns i utlandet.
Vi använder löpande urval och intervjuer, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Sök därför redan idag!

Sökord: Underhållsmekaniker, Eltekniker, Underhållstekniker Örebro, Underhållstekniker Textilia

Sökord: Underhållsmekaniker, Eltekniker, Underhållstekniker Örebro, Underhållstekniker Textilia
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com