Truckförare sökes till kommande uppdrag!

Truckförare sökes till kommande uppdrag!

Just nu söker vi på StudentConsulting truckförare till befintliga och kommande uppdrag i Örebro. Kan du börja omgående och kan arbeta flexibla arbetstider, sök tjänsten idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu personer med truckkort för kommande uppdrag med möjlighet att börja arbeta omgående.

I och med rådande läge med Covid-19 och dess påverkan på samhället är det viktigt att vi alla hjälps åt. Vi på StudentConsulting lägger nu all vårt kraft på flexibel bemanning för att stötta upp våra kunder nu såväl som senare när arbetsbördan förändras och resurser inte finns att tillgå med kort varsel. Med det sagt söker vi nu dig som är på jakt efter ett arbete som truckförare och som kan starta omgående. I rollen som truckförare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att med hjälp av truck plocka och packa varor.

Detta söker vi:

För att fungera i tjänsten behöver du kunna börja arbeta omgående, du är flexibel gällande arbetstider och arbetsplats och du kan jobba heltid. Du är i god fysisk form, tycker om att arbeta i högt tempo och är noggrann.

Krav:
  • Du har truckkort behörighet A1-A4 & B1-B4
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Du har ingen anmärkning i polisens belastningsregister
Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting bokas in på jobb efter våra kunders personalbehov. Det innebär att man som konsult i regel blir tilldelad arebtspass veckan innan man ska arbeta. Det kan förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar. Vi använder oss av ett bokningssystem där du själv anger vilka dagar du kan arbeta, för att få arbeta att fungera växelvis med studier eller annan sysselsättning.

Arbetstiderna är varierande, både dagtid och kvällstid beroende på uppdrag.

Rekryteringsprocessen kan komma att ske digitalt via telefon och skype. Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett intyg på att du studerar eller har ett annat jobb, laddar upp en kopia på ditt truckkort samt registrerar två referenser på din profil. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Passar beskrivningen bra in på dig? Skicka din ansökan direkt så kontaktar våra rekryterare dig för mer information.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com