Truckförare på 80% till Systembolagets varudepå

Truckförare på 80% till Systembolagets varudepå

Vill du jobba mån-tors på ett av Örebros trevligaste lager? Är du en bra arbetskamrat som är noggrann och kvalitetsmedveten? Har du redan truckkort och jobbat på lager tidigare är du perfekt som truckförare på Systembolagets varudepå!

Information om uppdraget:

Systembolagets varudepå i Örebro lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet vilket genomsyrar hela verksamheten. StudentConsulting står för en viktig del av bemanningen med både fast personal och extrajobbande studenter.

Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst orderplock till butik eller kund via systembolagsombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt andra relaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är kl.7.00-16.00 måndag till torsdag. Det kan dock förekomma andra arbetstider vid arbetstoppar och semester. Möjligheten att arbeta fredagar finns även dagar då personalbehovet är större.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting. Anställningen är visstidsanställning på 80% med möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som jobbat inom lager tidigare och vill jobba fyra dagar i veckan. Är noggrann, självgående och social. Är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
  • Är minst 20 år
  • Har truckkort A1-A4 B1-B4
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Är ostraffad
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av lager eller industriarbete
  • Erfarenhet av systemet Pick-by-Voice
  • Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil
Systembolagets varudepå ligger i Bista utanför centrala Örebro. Det går att ta sig dit med kollektivtrafik men ofta underlättar det för våra konsulter om de har tillgång till bil eller klarar av att cykla i alla väder.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se