Truckförare med administrativa uppgifter

Truckförare med administrativa uppgifter

För kunds räkning söker vi nu en truckförare som även trivs med att utföra administrativa uppgifter för ett uppdrag på heltid under visstid.

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter personer som har erfarenhet av att köra truck, men som också trivs med att utföra administrativa uppgifter åt vår kund under ett tidsbegränsat uppdrag över sommaren. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid, men kan variera något. Tjänsten kan innebära självständigt arbete och tunga lyft förekommer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Köra motvikts- och höglyftande åktruck
  • Återsökning åt kunder
  • Plocka lådor
Du kommer att vara anställda av StudentConsulting men vara uthyrd till kund. Vi hanterar ansökningar löpande och anställning kommer erbjudas så snart vi hittat rätt person. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

För att fungera bra i tjänsten behöver du vara självständig, ansvarstagande och noggrann. Tunga lyft förekommer så kännedom om ergonomi och lyftteknik samt god fysik är viktigt. Vidare är det viktigt att ha ett logiskt tänkande och att man kan följa arbetsinstruktioner.

Krav:
  • Grundläggande kunskaper i svenska
  • Tidigare arbetslivserfarenhet
  • Truckkort B1 och B2
Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret. Arbetsplatsen ligger ca 3 mil utanför Örebro och för att kunna ta sig ut till kunden krävs körkort och tillgång till egen bil.

Sökord: sommarjobb, truckförare

Sökord: sommarjobb, truckförare
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com