Timanställning som Underhållstekniker kring Örebro till Primär!

Timanställning som Underhållstekniker kring Örebro till Primär!

Har du tidigare erfarenhet av underhållsarbete i någon form? Trivs du dessutom i en roll med mycket ansvar och självständigt arbete? Då har vi en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Som Underhållstekniker hos PRIMÄR ansvarar du tillsammans med övriga anställda för åtaganden mot kund. Arbetet utförs i huvudsak som ensamarbete där du kommer att ansvara för ett eget distrikt. Distriktet berör Örebro, Västerås, Arboga, Laxå, Vingåker och Hallsberg. Eftersom du kommer att röra dig mellan tågstationer, utgår även bilersättning och tågersättning för samtliga resor.

I rollen som Underhållstekniker kommer du bland annat att ansvara för:
  • Löpande tillsyn, drift, skötsel och underhåll av hållplatser och stationer
  • Enklare reparationer, skötsel och underhåll
  • Vissa administrativa arbetsuppgifter i form av uppföljning och rapportering
  • Begränsad yttre skötsel av markytor
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Primär. Tjänsten är en timanställning och planeras att starta så snart som möjligt. Arbetstiderna är förelagda kl. 7-16 under vardagar och kl.7-17 på helger. Du kommer bli uppbokad för arbete vid behov vilket kan variera från en vecka till en annan. Vidare förväntas det bli mer arbetspass under hösten och vintern.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
  • Har tidigare erfarenhet av Underhållsarbete. Till exempel Vaktmästare, Lokalvårdare, Fastighetsskötare eller dylikt
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du:
  • Har en utbildning inom liknande område
  • Har en utbildning i Arbete på väg samt skydds- och säkerhetsledning för arbete inom spårområde
Vi ser att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter och är engagerad. Vidare trivs du väldigt väl med att arbeta självständigt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, ordningsam och strukturerad. Du följer upp dina åtaganden både mot kund samt entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

Sökord: Lokalvårdare, Underhållstekniker, Underhåll, Fastighetsskötare, Vaktmästare

Sökord: Lokalvårdare, Underhållstekniker, Underhåll, Fastighetsskötare, Vaktmästare
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com