Teamledare sökes till våra konsulter på Systembolagets varudepå!

Teamledare sökes till våra konsulter på Systembolagets varudepå!

Är du bra på att se vad som behöver göras, gillar att ta egna initiativ och ta för dig? Vi kan erbjuda dig ett arbete med mycket eget ansvar och varierande arbetsuppgifter.

Information om uppdraget:

Nu söker vi ännu en teamledare för våra konsulter som jobbar på Systembolagets varudepå i Örebro. Depån lagerför hela Systembolagets sortiment och sköter leveranser till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Lagerföringen innebär stort ansvar när det kommer till leverans, så vi ser gärna att våra teamledare är ansvarstagande, strukturerade och ser vad som behöver göras. Kundfokuset är alltid närvarande och kundnöjdhet och noggrannhet är ledord som präglar depån.

Om rollen som Teamledare:

För att kunna möta beställningarna och leverera i tid tar Systembolaget hjälp av konsulter på StudentConsulting. Som teamledare kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av orderplock, packning av varor, introduktion, kvalitetsuppföljning, arbetsfördelning och coachning. Den administrativa delen av din dag kommer att innefatta att ta emot extrabeställningar och/eller sjukanmälningar och ersätta med vikarier från vår bemanningspool. Hur mycket du kommer att arbeta som teamledare respektive renodlat lagerarbete varierar beroende på säsong. Du kommer att fungera som spindeln i nätet och ha nära kontakt med både oss på StudentConsulting och driftchefer på Systembolaget.

Vi på Student Consulting förväntar oss att du kan ta för dig och samordna konsulterna på ett effektivt sätt för att säkerhetsställa leverans till kund. Det är av största vikt att du är flexibel, har bra överblick, lär dig hur verksamheten på depån fungerar och är beredd på att arbeta hårt för att uppnå resultat.

Tjänsten avser heltid och uppdraget startar så snabbt vi hittat rätt person. Arbetet utförs på Systembolagets varudepå i Örebro.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är pålitlig, strukturerad och har truckvana. Du trivs i en ledande roll, har ett målinriktat arbetssätt och har lätt för att styra grupper mot givna mål. Vi ser gärna att du känner igen dig i de egenskaper som nämnt i annonsen.

Det krävs att du:
  • Är minst 20 år
  • Har truckkort A1-A4 B1-B4
  • Erfarenhet av lager eller industriarbete
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Godkänd kontrollerad bakgrundskontroll
Det är meriterande om du har:
  • Arbetsledarerfarenhet eller produktionsvana är mycket meriterande
  • Erfarenhet av systemet Pick-by-Voice
Systembolagets varudepå ligger i Bista utanför centrala Örebro. Det går att ta sig dit med kollektivtrafik men ofta underlättar det för våra konsulter om de har tillgång till bil eller klarar av att cykla i alla väder.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag! Kom ihåg att motivera i det personliga brevet varför du är den person vi letar efter. Du kommer att vara anställd av oss på Student Consulting och uthyrd till kundföretaget.

Sökord: teamledare, lagerjobb, ledare, truckjobb, heltidsjobb

Sökord: teamledare, lagerjobb, ledare, truckjobb, heltidsjobb
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com