Studerande, vi söker dig som vill arbeta extra som terminalarbetare!

Studerande, vi söker dig som vill arbeta extra som terminalarbetare!

Vill du ha ett extrajobb som är lätt att kombinera med dina studier? Är du både snabb och noggrann och trivs med att arbeta med kroppen? Då är du perfekt som paketsorterare för vår kunds räkning i Örebro!

Information om uppdraget:

I uppdrag som paketsorterare/terminalarbetare bidrar du till att försändelser når mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.
Arbetsuppgifterna består av hantering och sortering av postpaket samt relaterade sysslor. Arbetet kräver att man är noggrann i sitt arbete och gillar att arbeta i ett högt tempo. Det är även ett fysiskt krävande arbete då paketen hanteras manuellt. Arbetstiderna för uppdraget är förlagda, dagar, kvällar och nätter både veckodagar samt helger.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter vår kunds personalbehov. Som konsult på uppdraget får man sina arbetspass med relativt kort varsel. Det kan vara så sent samma dag vid sena beställningar eller sjukfrånvaro. Vi arbetar därför med ett bokningssystem där man själv anger vilka dagar man kan arbeta. Detta är givetvis uppskattat av studenter som kan växla mellan studier och arbete på ett sätt som passar.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som är studerar på högskola eller universitet och vill jobba 2-3 pass i veckan med start omgående. Vi ser att du är noggrann, plikttrogen, snabb och självgående. Du är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare. Som person ser vi att du är pålitlig och god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du är flexibel.

Det krävs att du:
  • Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%, med minst en termin studier kvar.
  • Har B-körkort och tillgång till egen bil
  • Kan kommunicera tydligt i svenska, både tal och skrift
  • Har god fysisk förmåga då upprepade lyft förekommer
  • Du är ostraffad
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av paketsortering eller annat terminalarbete
  • Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil
Observera, att utdrag ur belastningsregister kommer att ske för de som är aktuella för tjänsten.

Vi jobbar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com