Studerande C-chaufför sökes för extrajobb under eftermiddagar och kvällar!

Studerande C-chaufför sökes för extrajobb under eftermiddagar och kvällar!

Är du studerande och vill ha ett bra extrajobb vid sidan av? Just nu söker vi efter en engagerad chaufför med C-kort som vill arbeta extra under eftermiddagar och kvällar.

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en pålitlig C-chaufför för extraarbete. Kunden arbetar med miljö och återvinning och arbetsuppgifterna består av insamling av återvinningsmaterial från hushåll med baklastande fordon. Körsträckan är oftast enligt slinga i Örebroområdet men andra arbetsuppgifter förekommer också. Vidare så ansvarar du även för fordonskötsel. Uppdraget innebär en omväxlade roll som ställer krav på att du är en effektiv och noggrann chaufför med känsla för service.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten tror vi att du är en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete. Du är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans samt har en fallenhet för service. Du bör även klara av fysiskt krävande moment.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 procent. Då arbetet sker på eftermiddagar och kvällar är det bra att har möjlighet att planera din arbetstid.

Kvalifikationskrav:
  • C-kort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Grundläggande kunskaper i svenska
  • Digitalt förarkort
Meriterande:
  • God lokalkännedom
  • Erfarenhet av chaufföryrket
Arbetet sker i Örebro med varierande arbetstid, dock huvudsakligen förlagd till eftermiddagar och kvällar

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com