Sommarjobb som truckförare på Systembolagets varudepå

Sommarjobb som truckförare på Systembolagets varudepå

Vill du ha ett sommarjobb där du kan jobba 3-4 dagar i veckan? Är du dessutom en riktig lagspelare som är noggrann och kvalitetsmedveten? Då är du perfekt som truckförare på Systembolagets varudepå!

Information om uppdraget:

Systembolagets varudepå i Örebro lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet, vilket genomsyrar hela verksamheten. Just nu söker nu studenter eller deltidsanställda som vill arbeta extra under sommaren på denna trevliga arbetsplats.

Arbetsuppgifterna som truckförare består främst av orderplock till butik eller kund via systembolagsombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen. Arbetstiderna är främst måndag-fredag under dagtid. Vid toppar förekommer dock andra arbetstider och ibland helgarbete.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är självgående, noggrann, och social. Är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Krav:
  • Har truckkort A1-A4 & B1-B4.
  • Är minst 20 år.
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Är ostraffad
Meriterande:
  • Erfarenhet av lager eller industriarbete
  • Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil
- Erfarenhet av pick-by-voice-system
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com