Roligt extrajobb som resebokare

Roligt extrajobb som resebokare

Vill du ha ett extrajobb vid sidan av studierna? Är du snabblärd, initiativtagande och har god känsla för kundservice? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för Hotel Express räkning en resebokare som vill jobba extra ett par dagar i veckan med start under hösten. Du kommer att arbeta i nya lokaler centralt i Örebro. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa kunder att boka hotell inför affärsresor samt att ge service över telefon. Då det är som mest att göra i början av veckan kommer arbetstiderna främst att vara förlagda måndagar och tisdagar mellan kl. 8-17. Det kan även förekomma arbetspass under eftermiddagar/kvällar.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta är ett krav för att du ska kunna jobba på timmar hos oss.
  • Har goda geografiska kunskaper
  • Har god datorvana och telefonvana
  • Är snabblärd, stresstålig och strukturerad.
  • Du ska ha förmåga att skapa och bibehålla förtroende hos de kunder du har kontakt med i arbetet.
Vidare är det viktigt att du har god känsla för service och kan kommunicera bra på svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du positiv, lösningsorienterad och självgående. Du ska inte vara rädd för att ta initiativ och lösa problem på egen hand. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice och/eller försäljning. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser därför gärna att du har minst ett år kvar av studierna.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com