Packare sökes till Systembolagets varudepå i Örebro under sommaren!

Packare sökes till Systembolagets varudepå i Örebro under sommaren!

Är du snabblärd, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra? Systembolagets varudepå söker just nu packare under sommarperioden v.25 till v.32.

Information om uppdraget:

Systembolagets varudepå i Örebro har funnits sen 2002 och är en av två i Sverige. Depåerna levererar varor till alla ombud, butiker samt hemleveranser runtom i Sverige. De lagerför även hela Systembolagets sortiment, vilket medför ett stort ansvar när det kommer till leverans. Kundfokuset är alltid närvarande och kundnöjdhet och noggrannhet är ledord som präglar depåerna.

Som packare på Systembolaget ansvarar du för att kontrollera att packade varor skickas till rätt ställe, du säkerställer kvaliteten inför utgående leveranser och lastar även på varor vid avfärd. Tjänsten kräver att du är stresstålig, har en förmåga att kunna orientera dig i stressade situationer samt har lätt för att samarbeta med andra. Arbetstiderna varierar mellan kl 07-16 och kl 11-20 måndag till torsdag. Du ska vara tillgänglig för jobb mellan v.25 till v.32 med chans till upplärning redan under våren.

Detta söker vi:

Du som söker:
  • Är minst 20 år. Detta är ett krav och vi kan inte ta vidare sökande som inte uppfyller kravet.
  • Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Det krävs inga tidigare erfarenheter av lagerarbete men för att passa för tjänsten som packare på Systembolagets varudepå behöver du vara:
  • Noggrann
  • Snabblärd
  • Snabbt kunna bilda dig en överblick över dina arbetsuppgifter
- Ha lätt att samarbeta med andra då man jobbar som ett team.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com