Nattjobb som paketsorterare vid sidan av studierna

Nattjobb som paketsorterare vid sidan av studierna

Vill du ha ett extrajobb på natten som är lätt att kombinera med dina studier? Är du både snabb och noggrann och trivs med kroppsarbete? Då är du perfekt som paketsorterare på Postnord i Örebro!

Information om uppdraget:

På Postnord bidrar du till att försändelser når mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. På paketterminalen i Örebro är arbetsuppgifterna hantering och sortering av postpaket samt relaterade sysslor. Arbetet kräver att man noggrant arbetar i ett högt tempo. Det är även fysiskt krävande då paketen hanteras manuellt.

Arbetstiderna för detta uppdrag är natt kl.22.30-05.00 måndag till torsdag. Det innebär att OB-ersättning gäller för hela arbetstiden. Detta blir givetvis ett uppskattat bidrag till studentekonomin. Det brukar dessutom ofta gå bra att jobba flera dagar i veckan utan att missa viktiga föreläsningar.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter Postnords personalbehov. Som konsult på uppdraget får man sina arbetspass med relativt kort varsel. Det kan vara så sent samma dag vid sena beställningar eller sjukfrånvaro. Vi arbetar därför med ett bokningssystem där man själv anger vilka dagar man kan arbeta. Detta är givetvis uppskattat av studenter som kan växla mellan studier och arbete på ett sätt som passar.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som är universitetsstudent och vill jobba 2-3 dagar i veckan under höstterminen. Är noggrann, snabb och självgående. Är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
  • Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
  • Har B-körkort då arbetsplatsen ligger ute vid Pilängen
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i både tal och skrift
  • Har god fysisk förmåga då upprepade lyft förekommer
  • Är ostraffad
Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av paketsortering eller annat terminalarbete
- Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se