Nätverkstekniker sökes till Nethouse i Örebro

Nätverkstekniker sökes till Nethouse i Örebro

Är du en utåtriktad problemlösare med erfarenhet av att arbeta med Cisco-nätverk? Letar du efter en gemenskap där du har möjlighet att vässa din tekniska förmåga? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund Nethouse arbetar med affärskritiska lösningar inom IT och har kontor i centrala Örebro. De har ett helhetsansvar av IT-miljön och agerar både som bollplank och rådgivare vid alla typer av IT-frågor till deras kunder. De jobbar proaktivt för att utveckla affärer och verksamheter med hjälp av teknik och att göra både system och lösningar smartare, lönsammare och effektivare. De är just nu inne i en expansiv fas där de söker medarbetare till kontoret i Örebro.

I rollen som Nätverkstekniker vid Nethouse så arbetar du främst inhouse med intressanta kunder runt om i världen. Vid behov kan det även förekomma resor ut till kundarbetsplatsen. Arbetet sker ofta i team med en tät dialog med kund. Fokus på relationer och service är en viktig och självklar del i den dagliga kontakten.

Dina arbetsuppgifter kan se ut som följande:
  • Planera och underhålla kundernas nätverk.
  • Integrera och designa nätverkslösningar.
  • Felsökningar.
  • Arbeta med brandväggar och backuper.
För att du ska trivas hos Nethouse behöver du vara en prestigelös person som trivs i att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättrande arbete i kunders miljöer samt bygga upp kundrelationer till en hög nivå. Kunden värdesätter rätt inställning och en vilja att ständigt utvecklas. De ser också att du trivs i mötet med nya människor och är en social och utåtriktad person. Nethouse erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med kompetenta arbetskamrater där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt.

Detta uppdrag avser en rekrytering hos kund eller ett bemanningsuppdrag beroende på kvalifikationerna hos dig som blir söker. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 08.00 - 17.00 med möjlighet till flex. Vid ett bemanningsuppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult ute hos Nethouse. Om samarbetet fungerar bra så är ambitionen att du sedan ska tas över vid arbetsplatsen.

Detta söker vi:

Som person tar du mycket ansvar för dina egna prestationer, har en utpräglad servicekänsla och självklart ett brinnande intresse för teknik. Du trivs med att prata med kunder och har lätt för olika typer av människor. Du har ett öga för vad som behövs göra, är inte rädd för att ta egna initiativ och har en känsla för helheten. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta och vara del av ett team.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Tidigare arbetserfarenhet som Nätverkstekniker om minst 2 år.
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis nätverksteknik eller nätverk och systemadministration.
  • Erfarenhet av arbete med CISCO. Gärna certifierad.
  • Erfarenhet av arbete av HP eller Checkpoint.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
För det här uppdraget behöver du ha goda dokumenterade kunskaper inom Cisco, är du certifierad är det meriterande. Du ska ha mycket goda kunskaper kring implementering av nätverk och kommunikation samt hur detta ska designas. Utöver det bör du ha god förståelse kring nätverket och nät i sig. Du skall även se till att hålla dig uppdaterad kring ny teknik.

För denna tjänst tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket betyder att tjänsterna kan komma att vara tillsatta innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Sökord: IT-infrastruktur och nätverksdesign, Ingenjör nätverksteknik, Nätverksteknik Örebro, Nethouse Örebro, Nätverkstekniker Nethouse

Sökord: IT-infrastruktur och nätverksdesign, Ingenjör nätverksteknik, Nätverksteknik Örebro, Nethouse Örebro, Nätverkstekniker Nethouse
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com