Musikkunnig pedagog sökes för extrajobb fram till skolavslutningen!

Musikkunnig pedagog sökes för extrajobb fram till skolavslutningen!

Brinner du för musik, studerar och känner att du är lagd åt det pedagogiska hållet? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

I samarbete med JENSEN Education erbjuder vi ett givande och utvecklande extraarbete som lärare på JENSEN grundskola i Örebro. I rollen som extralärare får du bland annat möjligheten att utveckla och träna ditt ledarskap och din pedagogik vilket du kommer kunna dra stor nytta av i framtiden. Du kommer att undervisa i musik ca 13 h i veckan med start vecka 14 och fram till skolavslutningen. Detta är kul och spännande uppdrag för dig som till exempelvis pluggar till musiklärare och vill få lite erfarenhet eller för dig som bara brinner för musik och pedagogik.
Du kommer att hålla i vanlig undervisning enl. läroplan, men behörig musiklärare kommer hjälpa till med det.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men får möjligheten att arbeta med undervisning mot JENSEN elever i klassrummen. JENSEN har sina lokaler i centrala Örebro vilket även kommer att bli din arbetsplats.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lärarvikarie bör du studera en akademisk utbildning på universitet eller högskola och ha en god grundläggande kunskap inom musik och kan spela instrument. Du trivs bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Det är meriterande om du studerar till ämneslärare inom specifikt musik, men det är inte ett krav.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande, ta chansen och sök redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater, Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se