Morgonjobb som paketsorterare vid sidan av studierna

Morgonjobb som paketsorterare vid sidan av studierna

Vill du ha ett extrajobb som är lätt att kombinera med dina studier? Är du både snabb och uthållig och trivs med kroppsarbete? Då är du perfekt som paketsorterare på Postnord i Örebro!

Information om uppdraget:

På Postnord bidrar du till att försändelser når mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. På paketterminalen i Örebro är arbetsuppgifterna hantering och sortering av postpaket samt relaterade sysslor. Arbetet kräver att man arbetar i högt tempo på samma gång som noggrannhet viktigt. Det är även fysiskt krävande då paketen hanteras manuellt.

Arbetstiderna för uppdraget är tidig morgon kl.05.30-08.30 måndag till fredag. Detta innebär att det går utmärkt att jobba flera dagar i veckan utan att missa viktiga föreläsningar.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter Postnords personalbehov. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag får sina arbetspass med kort varsel (senast dagen innan). Vi arbetar därför med ett bokningssystem där man själv kan anger vilka dagar vill man arbeta. Detta är givetvis uppskattat av studenter som kan växla mellan studier och arbete på ett sätt som passar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som kan börja omgående och vill jobba 2-3 dagar i veckan. Är noggrann, snabb och lättlärd. Är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
  • Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
  • Har B-körkort för att ta sig till arbetsplatsen
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Har god fysik då upprepade lyft förekommer
  • Är ostraffad
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av arbete paketsortering eller annat terminalarbete
  • Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil
Paketterminalen ligger på Vältgatan 4 i Pilängen utanför centrala Örebro. Det innebär att det kan vara besvärligt att ta sig dit med kollektivtrafiken. Ofta underlättar det för våra konsulter om de har tillgång till bil eller klarar av att cykla i alla väder.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se