Miljöarbetare med C-körkort för sommarjobb hos Ragn-Sells i Örebro

Miljöarbetare med C-körkort för sommarjobb hos Ragn-Sells i Örebro

Är du en ansvarstagande C-chaufför med sinne för resultat och säkerhet? Är du också på jakt efter ett stabilt och välbetalt sommarjobb? Då kanske det är just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu efter två C-chaufförer för sommarjobb hos vår kund Ragn-Sells. Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De arbetar över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll. Deras vinnande affärsidé är att erbjuda nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Inför semestertiderna söker de nu efter två duktiga chaufförer i Örebrotrakten.

Arbetet inleds med två veckors introduktion med en erfaren kollega som hjälper dig att komma in i arbetet. Efter det så kommer du självständigt att utföra arbetet enligt en insamlingsslinga. Där varje arbetsdag slutar när du genomfört körningen. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att tömma avfallskärl och containrar i Örebrotrakten. Arbetet sker till största del självständigt men det förekommer även en del kundkontakt under arbetsdagarna. Du kommer att antingen köra ett baklastande eller ett frontlastande fordon, detta beroende av körvana och erfarenhet.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd vid StudentConsulting och uthyrd som konsult till Ragn-Sells. Uppdraget förväntas pågå vecka 24 till och med vecka 33. Vi ser helst att sökande kan arbeta under hela perioden. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 06.00 - 15.00.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som studerar vid universitet eller yrkeshögskola och vill sommarjobba under hela semesterperioden. Som person behöver du vara ansvarstagande i att se till att dina arbetsuppgifter genomförs på rätt sätt, du behöver trivas i att arbeta självständigt och vara ordningsam. Då kundkontakt förekommer under arbetsdagarna behöver du även vara serviceinriktad och representera Ragn-Sells på ett bra sätt.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har:
  • C-körkort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Digitalt färdskrivarkort
  • God grundfysik då arbetet ibland kan innebära tunga lyft
  • God förmåga att kommunicera på svenska
Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av chaufförsyrket
  • God lokalkännedom
  • Erfarenhet av miljö och renhållningsarbete
  • Erfarenhet av körning av bak- eller frontlastade lastbilar
Arbetet utgår från Ragn-Sells anläggning utanför centrala Örebro. Det är därför viktigt att du har tillgång till egen bil för att ta dig till arbetsplatsen.

Sökord: Miljöarbetare, Renhållningarbetare, C-chaufför, Lastbilschaufför

Sökord: Miljöarbetare, Renhållningarbetare, C-chaufför, Lastbilschaufför
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com