Medarbetare sökes för uppdrag till intervjuverksamheten hos SCB!

Medarbetare sökes för uppdrag till intervjuverksamheten hos SCB!

Är du studerande, har ett annat jobb på minst 50% eller är pensionär och vill arbeta extra? Vi söker nu dig som vill arbeta som intervjuare hos Statistikmyndigheten SCB i Örebro. Du ges ett arbete som är lätt att kombinera med annat!

Information om uppdraget:

SCB är landets största och främsta kunskapskälla inom statistik och förser samhället med statistik för beslutsfattande, debatt och forskning. SCB är en öppen, prestigelös och lärorik arbetsplats där du kommer få arbeta tillsammans med härliga och hjälpsamma kollegor. Du blir anställd hos oss på Student Consulting som konsult och uthyrd för uppdraget mot Statistikmyndigheten SCB. Med detta uppdrag får du möjligheten till fortsatt arbete inom Student Consultings uppdragspool!

Uppdraget gäller 6 månader framåt och du kommer att arbeta på plats i SCB:s fina och centrala lokal där arbetsuppgifterna består av att genomföra intervjuer. Intervjuerna ligger till grund för den statistik som samlas in till samhället. Arbetet är främst förlagt på kvällstid 17-21 måndag-torsdag, men även pass på söndagar kan förekomma.

Innan arbetet börjar ges en utbildning för att påbörja arbetet. Det är obligatoriskt att närvara på hela utbildningen, samtliga dagar.
Utbildningen kommer att vara under hela vecka 4 (måndag till fredag).

Detta söker vi:

För att söka tjänsten har/är du:
  • Slutfört gymnasiet
  • Minst ett års dokumenterad arbetslivserfarenhet
  • God datavana
  • Skickliga kommunikatörskunskaper
  • Flytande i det svenska språket i såväl tal som skrift
  • Tillgänglig för att delta på utbildningen som är obligatorisk
  • Student, pensionär eller har ett annat arbete på minst 50%
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av intervjuarbete
  • Vi värdesätter hög tillgänglighet och kommer ta hänsyn till detta i rekryteringsarbetet
Sökord: Intervju, Telefon, Kundtjänst, Extrajobb, Statistik

Sökord: Intervju, Telefon, Kundtjänst, Extrajobb, Statistik
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com