Måndagsjobb för studenter eller deltidsanställda på Systembolagets varudepå

Måndagsjobb för studenter eller deltidsanställda på Systembolagets varudepå

Vill du ha ett extrajobb som är lätt att kombinera med dina studier? Är du en riktig lagspelare som är noggrann och kvalitetsmedveten? Då är du perfekt som truckförare på Systembolagets varudepå!

Information om uppdraget:

Systembolaget söker nu studenter eller deltidsanställda som i huvudsak kan arbeta extra varannan måndag, varierande tider mellan kl. 07.00-20.00. Det kan även förekomma andra arbetstider vid exempelvis arbetstoppar och semesterperioder. Systembolagets varudepå i Örebro lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet, vilket genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsuppgifterna som truckförare består främst av orderplock till butik eller kund via systembolagsombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som är universitetsstudent eller har annan huvudsaklig sysselsättning omfattande minst 50 %. Är noggrann, självgående och social. Är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Krav:
  • Är studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
  • Är minst 20 år.
  • Har truckkort A1-A4 & B1-B4.
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.
  • Är ostraffad
Meriterande:
  • Erfarenhet av lager eller industriarbete.
  • Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil.
Detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer att vara anställd av StudentConsulting men vara uthyrd till kund. Systembolagets varudepå ligger i Bista utanför centrala Örebro. Det går att ta sig dit med kollektivtrafik men ofta underlättar det för våra konsulter om de har tillgång till bil eller klarar av att cykla i alla väder.

Låter detta som en tjänst för dig? Urval sker löpande, så tveka inte att sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se