Kundansvarig Rekryterare sökes till kontoret i Örebro

Kundansvarig Rekryterare sökes till kontoret i Örebro

Är du resultat- och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt dina rekryteringsuppdrag? Strukturerad, ansvarstagande och har ett stort intresse för rekrytering och kundbearbetning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting Örebro är en växande enhet med fokus mot rekrytering och bemanning, inom Ekonomi, HR, Kundtjänst/administration, IT/teknik, Lager/Logistik. På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift. Vi söker nu en Kundansvarig rekryterare på heltid till vårt kontor i Örebro som är en fena på att hitta den rätta kandidaten för att kunna matcha kundens behov. Du ska vara kreativ och snabb på att skapa kandidatnätverk och brinner för att ständigt vara på jakt efter kundens drömkandidat. Du ska känna dig bekväm i att den ena dagen inte är den andra lik. Vid kontakten med kunder är du en social kameleont som är snabb på att fånga upp kundens behov och är orädd vid förhandling.

Vi ser gärna att du kommer med egna idéer och bidrar till enhetens utvecklingen framåt. Administrativa uppgifter förekommer rörande kandidat och konsult. Detta är rollen för dig som trivs att arbeta i ett team, nära andra kundansvariga och enhetens affärschef. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8-17.

I rollen som Kundansvarig Rekryterare arbetar du bland annat med:
 • Kandidatinflödet
 • Planera och genomföra event och presentationer kopplade till kandidatinflödet
 • Delta på mässor
 • Sköter annonsutformning, urval, intervju, referenstagning och test.
 • Arbetar med research genom vår egen databas eller exempelvis Monster och Linkedin.
 • Kundbearbetning
 • Kundbesök
 • Uppföljning
Detta söker vi:

Vi söker dig som:
 • Har avslutad högskoleutbildning inom Personalvetenskap/Ekonomi/Försäljning eller motsvarig erfarenhet som anses likvärdig.
 • Är utåtriktad, orädd och tycker om att ha många bollar i luften
 • Du tycker om att jobba med varierade arbetsuppgifter
 • Du är ansvarstagande och fullföljer alltid dina åtaganden
 • Har B-körkort
Mycket meriterande är om du har arbetslivserfarenhet från olika branscher då vi jobbar mot många olika kunder och segment. Du ska vara proaktiv och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi kan erbjuda dig ett kontor med bra arbetskollegor i en skön miljö. Vi har kontor i centrala Örebro.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se