Härjedalskök söker en engagerad och affärsdriven kökssäljare!

Härjedalskök söker en engagerad och affärsdriven kökssäljare!

Drivs du av att göra affärer och tycker det känns spännande att få hjälpa människor med deras designval i hjärtat av hemmet - Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Härjedalskök AB är en av nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen, och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. Vi är ett avslappnat, kul gäng och som gillar utmaningar och sociala möten med vanliga människor. Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse om du HAR VILJAN ATT LYCKAS!

Varför HärjedalsKök?
Hos oss på Härjedalskök är säljare det finaste man kan vara, och vi erbjuder goda möjligheter att utvecklas i din försäljning och samtidigt kunna tjäna bra pengar. Du får möjlighet att vara en del av ett växande bolag som mottagit pris för bl.a. Årets Gasellföretag. Du säljer en svensktillverkad produkt av hög kvalité som tillverkas utifrån kundens behov. Du styr själv över din arbetstid, det viktiga är att kunna träffa kunden på deras villkor.

Vad erbjuder vi dig?
  • Garantilön och bonus.
  • Ett dedikerat team som ger dig redskapen att lyckas i ditt dagliga arbete.
  • Gedigen säljutbildning genom HK Business School.
  • Tävlingar, roliga teamaktiviteter och möjligheter till spännande resor.
Detta söker vi:

För att lyckas i tjänsten krävs att du ÄLSKAR att göra affärer och vill tillhöra försäljningens elitserie. Du är medveten om vad som krävs för att lyckas och du är villig att satsa för att lyckas! Du är van att arbetea självständigt och har god självdisciplin. Vidare tror vi att du är genuint intresserad av möten med andra människor och hitta en lösning som passar kunden.

Krav:
  • B körkort
  • Det passar dig att arbeta flexibelt, även kvällar och helger.
I denna rekryteringsprocess har Härjedalskök valt att samarbeta med StudentConsulting. Om du tycker att detta låter spännande så ser vi fram emot att ta del av din ansökan genom att du skickar in ditt CV/personliga brev till StudentConsulting. Om du är den vi söker så kommer vi att kontakta dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Besök gärna också några av Härjedalesköks sociala medier för en inblick i hur vardagen ser ut hos företaget:

https://www.youtube.com/watch?v=yiTLuG1Jowk

Företaget består idag av ca 150 fantastiska medarbetare över hela Sverige. Vi arbetar i en spännande miljö med glada och ambitiösa kollegor, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!
Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se