Flexibla konsulter sökes till varierande uppdrag!

Flexibla konsulter sökes till varierande uppdrag!

Just nu söker vi på StudentConsulting konsulter till befintliga och kommande uppdrag i Örebro. Kan du börja omgående och kan arbeta flexibla arbetstider, sök tjänsten idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu personer med varierad erfarenhet för kommande uppdrag med möjlighet att börja arbeta omgående.

I och med rådande läge med Covid-19 och dess påverkan på samhället är det viktigt att vi alla hjälps åt. Vi på StudentConsulting lägger nu all vår kraft på flexibel bemanning för att stötta upp våra kunder nu såväl som senare när arbetsbördan förändras och resurser inte finns att tillgå med kort varsel. Med det sagt söker vi nu dig som är flexibel och kan tänka dig att arbeta hos olika kunder och med olika arbetsuppgifter beroende på uppdrag.

Detta söker vi:

Just nu söker vi personal utan tidigare erfarenhet för arbete inom produktion, lager eller butik. Arbetsplatser, arbetsuppgifter och tider kan variera. Du behöver därför som person vara arbetsvillig, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Krav:
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Du kan starta omgående, är flexibel och kan jobba heltid
  • Du har ingen anmärkning i polisens belastningsregister
Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting bokas in på jobb efter våra kunders personalbehov. Det innebär att man som konsult i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan man ska arbeta. Det kan förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar.

Arbetstiderna är varierande, både dagtid och kvällstid beroende på uppdrag.

Rekryteringsprocessen kan komma att ske digitalt via telefon och skype. Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett intyg på att du studerar eller har ett annat jobb, laddar upp en kopia på ditt truckkort samt registrerar två referenser på din profil. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Passar beskrivningen bra in på dig? Skicka din ansökan direkt så kontaktar våra rekryterare dig för mer information.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com