Extrajobb på måndagar för studenter på Systembolagets varudepå

Extrajobb på måndagar för studenter på Systembolagets varudepå

Vill du ha ett extrajobb på lager som är lätt att kombinera med dina studier? Är du en bra arbetskamrat som är noggrann och kvalitetsmedveten? Har du redan truckkort är du perfekt som truckförare på Systembolagets varudepå!

Information om uppdraget:

Systembolagets varudepå i Örebro lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet vilket genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst orderplock till butik eller kund via systembolagsombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna för detta uppdrag är i huvudsak dagtid varannan måndag. Det kan dock förekomma andra arbetstider vid exempelvis arbetstoppar och semester. På varudepån är behovet av extra personal störst på måndagar och onsdagar.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter Systembolagets personalbehov. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar. Vi arbetar därför med ett bokningssystem där man själv kan anger vilka dagar man vill arbeta. Detta är givetvis uppskattat av studenter som kan växla mellan studier och arbete på ett sätt som passar.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som är universitetsstudent och vill jobba extra främst varannan måndag fram till jul, med möjlighet till förlängning. Är noggrann, självgående och social. Är en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
  • Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
  • Är minst 20 år
  • Har truckkort A1-A4 B1-B4
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Är ostraffad
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av lager eller industriarbete
  • Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil
Systembolagets varudepå ligger i Bista utanför centrala Örebro. Det går att ta sig dit med kollektivtrafik men ofta underlättar det för våra konsulter om de har tillgång till bil eller klarar av att cykla i alla väder.

Låter detta som en tjänst för dig? Urval sker löpande, så tveka inte att sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se