Extrajobb för truckförare vid Systembolagets varudepå i Örebro

Extrajobb för truckförare vid Systembolagets varudepå i Örebro

Vill du ha ett extrajobb på lager som är lätt att kombinera med dina studier eller med ett annat arbete? Är du en bra och noggrann arbetskamrat? Har du även truckkort är du perfekt som truckförare på Systembolagets varudepå!

Information om uppdraget:

Systembolagets varudepå i Örebro lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet vilket genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst orderplock till butik eller kund via systembolagsombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor och andra lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna för detta uppdrag är i huvudsak kl.7.00-16.00 måndag till fredag. Det kan dock förekomma andra arbetstider vid exempelvis arbetstoppar och semester. På varudepån är behovet av extra personal störst på måndagar och onsdagar. Vi ser helst att våra truckförare är tillgängliga för arbete någon av dessa dagar.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter Systembolagets personalbehov. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar. Vi arbetar därför med ett bokningssystem där man själv kan ange vilka dagar man vill arbeta. Detta är givetvis uppskattat av studenter som kan växla mellan studier och arbete på ett sätt som passar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett annat arbete på minst 50 % eller är universitetsstuderande och vill jobba 2-3 dagar i veckan. Du behöver vara noggrann, självgående och social. Vidare så är du en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
  • Är studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
  • Är minst 20 år
  • Har truckkort A1-A4 B1-B4.
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Är ostraffad
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av lager eller industriarbete
  • Idrottsbakgrund eller aktiv livsstil
Systembolagets varudepå ligger i Bista utanför centrala Örebro. Det går att ta sig dit med kollektivtrafik men ofta underlättar det för våra konsulter om de har tillgång till bil eller klarar av att cykla i alla väder.

Sökord: Lagerarbete örebro, Extrajobb truckförare, Extrajobb i Örebro, Systembolagets varudepå

Sökord: Lagerarbete örebro, Extrajobb truckförare, Extrajobb i Örebro, Systembolagets varudepå
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com