Ebrex söker lagerarbetere inför öppning av nytt lager

Ebrex söker lagerarbetere inför öppning av nytt lager

Nu etablerar sig EBREX i Skandinavien! Vill du vara med och utvecklas hos en ledande logistikpartner med fokus på bildelar?

Information om uppdraget:

Som lagerarbetare kommer att vara en del av ett team på 20-30 personer. Du kommer att arbeta med olika arbetsuppgifter både individuellt och i grupp. Det kommer vara viktigt att du arbetar efter tydliga rutiner men även att du aktivt bidrar till att öka kvalitet och effektivitet. Det kommer finnas en lagerchef och driftledare som leder teamet och ansvarar för att du når dina mål i arbetet. Arbetstiderna är i huvudsak under dagtid, måndag till fredag. Lagret är helt nytt och de första lagerarbetarna är redan på plats. Du förväntas börja arbeta i slutet av april.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Köra plock-, skjutstativ- eller motviktstruck
  • Plockning och packning av order
  • Lastning och lossning av gods
  • Arbeta i EBREX ordersystem
Eftersom EBREX startar upp sin verksamhet i Sverige kommer din insats att vara mycket viktig. Du och dina kollegor är dem som kommer se till att teamet blir framgångsrikt och bidrar till hög kundnöjdhet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för hela rekryteringsprocessen men att du kommer anställas direkt av EBREX Sweden AB.
Detta söker vi:
För att du ska fungera bra som lagerarbetare behöver du vara en person som är ansvarsfull och flexibel. Vi tror du alltid strävar efter att göra ett bra jobb och du lär dig nya arbetsuppgifter snabbt. Du är även att du är en bra kollega som samarbetar bra med arbetsledare och medarbetare.

Detta söker vi:

Det krävs att du:
  • Har erfarenhet av arbete inom logistik eller industri.
  • Har kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i engelska
  • Har truckkort A1-A4, B1-B4 och körvana
Det är meriterande om har:
- Erfarenhet av att arbeta med reservdelar till bil

EBREX ligger i Pilängen utanför centrala Örebro. Det innebär att det kan vara besvärligt att ta sig dit med kollektivtrafik. Därför ser vi helst att du har körkort och tillgång till bil.

Om arbetsgivaren:

Under 2019 etablerar sig EBREX i Skandinavien och öppnar ett helt nytt lager i Pilängen utanför centrala Örebro. EBREX tillhandahåller transport-, speditions- och logistiktjänster och arbetar med många välkända varumärken såsom Ford, Land Rover, Hermes och Jaguar. De erbjuder sina kunder flexibilitet och utvecklar skräddarsydda lösningar anpassade till kundens specifika behov.

EBREX vet att styrka och pålitlighet går hand i hand med kvalitet och flexibilitet. För att lyckas med detta ser de till att engagera medarbetare på alla nivåer. Det är EBREX medarbetare med erfarenhet och kompetens som skapar skräddarsydda och ibland oväntade lösningar vilket bidrar kundernas framgång och lönsamhet.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com