Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Till Stratega Redovisning och Revision AB söker vi nu en redovisningskonsult.

Vi söker en redovisningskonsult med tidigare erfarenhet av redovisningsarbete. Du har god analytisk förmåga, lätt för att samarbeta, är noggrann och strukturerad.

Tjänsten innefattar främst löpande redovisning och löneadministration med eget kundansvar.

Erfarenhet av arbete med årsbokslut och deklarationer är meriterande likväl erfarenhet från arbete på redovisning och revisionsbyrå.

Vi lägger stor vikt vid att du har viljan att utvecklas och hänga med i den digitala utvecklingen. Hos oss får du chansen att ta en ansvarstagande roll i en bransch under ständig förändring.

Viktiga egenskaper är en positiv inställning, stort ansvarstagande och engagemang samt en vilja att ta chansen att utvecklas inom yrkesrollen.

Löpande intervjuer kommer ske för denna tjänst.

För frågor gällande tjänsten kontakta carina.thapper@stratega.nu
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stratega.nu
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stratega Redovisning & Revision AB är en modern fullservicebyrå inom ekonomi. Vi är i dag fyra medarbetare och vårt kontor är beläget i trivsamma lokaler centralt i Örebro, mitt emot Örebro Slott.

Våra kunder består främst av små och medelstora ägarledda företag från ett flertal olika branscher. Vi hjälper våra kunder med allt från redovisning och revision till ekonomiska analyser och rådgivning. Tillsammans är vi ett starkt team med stort intresse för redovisning och med ett stort engagemang för våra kunder och deras verksamheter.