Innesäljare till Sternhammar

Innesäljare till Sternhammar

Sternhammar expanderar och söker nu dig som vill jobba som innesäljare inom ett expansivt företag. I rollen som innesäljare kommer du utveckla affären med nya kunder samt Sternhammars befintliga kunder. Du kommer ha ett eget kundansvar och en egen budget. Du kommer arbeta med:
  • Uppsökande försäljning.
  • Rådgivning Beställningar
  • Offert- och orderhantering.
Du kommer även ingå i ett team tillsammans med våra säljare på fältet samt kundtjänst. I rollen rapporterar du till försäljningschef. Det är en viktig roll för vår fortsatta tillväxt och innebär stora utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i rollen tror vi att du är duktig på att bygga goda relationer och är bekväm med att kontakta kunder per telefon. Vi tror även att du är tekniskt intresserad och har erfarenhet av innesälj eller kundtjänstarbete. Du är lyhörd, noggrann och strukturerad. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Din personlighet är viktig för oss. Vi värdesätter hög social kompetens och god kommunikativ förmåga då arbetet innebär många kontaktytor, både internt och externt. Du trivs med att arbeta i team. Att alltid sätta kunden främst, att bygga hållbara affärer, att vilja prova nya idéer och ta ansvar är värderingar som vi vill att du delar med oss.

Vi välkomnar dig till en verksamhet som befinner sig i en spännande och intensiv utvecklingsfas.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta VD Erik Appell på 0709-482158 eller erik.appell@sternhammar.se

Ansök med CV och Personligt brev. Urval sker löpande.

www.sternhammar.se
www.linkedin.com/company/sternhammar-ab
www.facebook.com/sternhammar
Mer info
Kontaktperson Erik Appell
Telefon 0709-482158
Email Mejla Erik Appell
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sternhammar.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sternhammar grundades 1938 och är idag en framåtskridande importör och tillverkare av fordonsrelaterade produkter och komponenter. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser till våra kunder inom fordonsmarknaden. Med säte i Örebro har Sternhammars verksamhet sin huvudsakliga tyngd i Skandinavien men exporterar även till stora delar av norra Europa. Sedan 2017 är Sternhammar en del av Axel Johnson International.