Regional Affärsspecialist Örebro

Regional Affärsspecialist Örebro

Är du vår nya Regionala Affärsspecialist för Farligt avfall?

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Din roll hos oss
I rollen som Regional Affärsspecialist ingår att driva volymutveckling, utveckla lönsamhet och identifiera nya innovativa återvinningslösningar. Du kommer att vara det expertstöd som vi behöver för att känna trygghet i vårt samarbete. Här tar du fram de miljömässigt bästa och mest lönsamma lösningarna för omhändertagande av farligt avfall.

Kunderna kommer främst att befinna sig i Region Mitt, vilket innebär en hel del resande. Du kommer ha ett tätt samarbete med Stenas Recyclings säljare, filialchefer och övriga Farligt Avfall-resurser i landet för att på ett smart sätt kunna utveckla FA-affären i bolaget. Placeringsort är Örebro.

Vem är du?
Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att utvecklas. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är innovativ, resultatinriktad och brinner för att skapa nya relationer. Du behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning, gymnasieutbildning eller motsvarande och goda kunskaper inom kemi/farligt avfall. B-körkort är också ett krav.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö

Ansökan
Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2021-04-30. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så ansök därför gärna redan idag. Vi använder oss av personlighets- och problemlösningstester som en del av urvalsprocessen, tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Christoffer Nerén på tfn 010-445 1579.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal https://www.stenarecycling.se/karriarportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.