SP & VI söker driven fältsäljare till Örebro

SP & VI söker driven fältsäljare till Örebro

Tjänstebeskrivning

Är du driven och sugen på ett tufft och roligt säljuppdrag? Då är denna tjänst något för dig!

Du kommer arbeta med försäljning mot befintliga och nya företagskunder. Lönen består inledningsvis av en större fast del med en rörlig del, där du själv har stora möjligheter att påverka din egen inkomst. Du kommer att tillhöra ett skickligt säljteam och arbeta i en spännande och händelserik arbetsmiljö tillsammans med drivna kollegor och ledare. Du får löpande säljutbildning med tight uppföljning av din egen säljledare samt möjlighet att genomföra säljdiplomeringar med vår försäljningschef.

Det finns stora möjligheter att göra karriär hos SP & VI. Alla våra chefer och ledare har rekryterats från vår säljdivision. Vår filosofi kring prestationer har vi hämtat från idrottens värld och vi tror att återhämtning är en central del för en modern och driven säljare. Därför erbjuds du från start 9 veckors semester. Tjänstebil, tjänstepension och allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb ingår självklart i tjänsten på det vi tror kan vara ett av världens mest jämställda och omtänksamma företag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning. Som person är du resultatinriktad och noggrann. Du besitter en hög social kompetens och har en positiv inställning. För att nå dina mål krävs det att du är driven, ambitiös och klarar av att arbeta självständigt. B-körkort är ett krav.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 18/6. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon 0725-133900
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För snart 50 år sedan drömde vi på SP & VI om att bli bäst på exklusiva företagspresenter i Sverige. Den drömmen är idag stommen i vår affärsidé. Vi arbetar med och är agenter för några av världens mest spännande varumärken, som Bugatti, Kosta Boda och SACKit. Den som reser till New York, Paris eller Milano kan se delar av vår kollektion, men i Sverige är vi och våra kunder unika med produkterna. Vissa kollektioner tas fram av och säljs exklusivt i världen av oss. Kontor och lager ligger sedan 1973 i Nättraby, Blekinge, där vi är nio medarbetare som servar både våra säljare och de ca 5000 företag som är våra återkommande kunder. I Sverige har vi 20 välutbildade, drivna och engagerade säljare, varav 14 är tjejer och 6 är killar. Vi kallar dem stolt för Sveriges bästa.