Logistiker till Sonat

Logistiker till Sonat

Sonat är ett bolag verksamt inom supply chain management med kompetens och tjänster inom såväl konsulting som outsourcing, där vi är kundens partner på både strategisk och operativ nivå. Vi tar ett helhetsansvar, från framtagning och utveckling av strategier till implementering och drift. Outsourcingverksamheten fungerar som våra kunders interna avdelning för bland annat varustyrning till butiker, kundservice, transportplanering, materialanskaffning och kontrolltorn för både e-handel och B2B.

Vi söker en logistiker som vill vara med på en utvecklingsresa tillsammans med oss i ett nytt, spännande uppdrag. Du kommer ingå i ett team på Sonat med kontrolltornsansvar för kundens nordiska transport- och varuflöden. Som logistiker arbetar du i den dagliga driften och ansvarar tillsammans med dina kollegor för planering, support och problemlösning, analys och framtagning av rapporter, dokumentation och utveckling av processer. Du arbetar i nära dialog och samarbete med vår uppdragsgivare, aktörerna i logistiknätverket och bidrar i den löpande utvecklingen av innovativa lösningar och förbättringar.

Kvalifikationer
  • högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning logistik
  • 3-5 års erfarenhet som logistiker
  • ha god förståelse kring funktionaliteten i Affärssystem, WMS och TA-system samt mycket goda kunskaper i Excel
Meriterande
  • erfarenhet av att driva och/eller delta i utvecklingsprojekt inom supply chain
  • talar och skriver flytande norska och/eller finska
Som person visar du på ett särskilt engagemang för att driva utveckling och förbättring inom supply chain management. Du har en professionell framtoning och fallenhet för att utveckla goda relationer och samarbeten med personer i din omgivning. Dina kommunikativa färdigheter är viktiga och vi söker dig med god förmåga att kommunicera tydligt men ödmjukt. På Sonat är kunden alltid i fokus och vi vill att du, precis som vi, lägger stor vikt vid excellent kvalitet i din leverans.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en öppen och professionell kultur där värderingarna samarbete, professionalism, integritet, kundfokus, humanism och utveckling genomsyrar vårt sätt att arbeta. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder för den som vill, goda möjligheter att utvecklas inom olika delar i Sonats verksamhet. Hos oss får du friskvårdsbidrag, förmånliga priser för massage och gym på kontoret, gemensamma träningsaktiviteter, hälsokontroller och möjlighet att teckna privat sjukvårdsförsäkring. Dessutom har vi en Sonatakademi med företagsgemensamma utbildningar och arbetar löpande med pulsmätningar på teamnivå för att stämma av medarbetarnas välmående och engagemang på jobbet. På fredagar bjuds det på frukost och givetvis träffas vi årligen för sommar- och julfest.

Anställningsform: 100 %, Tillsvidare med tillämpning av 6 månaders provanställning

Start: enligt överenskommelse

Placering: Fabriksgatan 24, Örebro

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till Operations Manager Magnus Richardsson, 070 242 91 37.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sonat är en utvecklingspartner inom supply chain och logistik med kompetens och tjänster inom såväl fjärdepartslogistik som konsulting. Vi har all expertis som behövs för att driva och utveckla våra kunders logistikfunktioner.

Sonat har sedan starten år 2000 utvecklats till att bli en premiumleverantör inom outsourcing av logistikprocesser, kundservice samt konsulttjänster inom supply chain management. Strategiska tjänster är outsourcing av Sonats kunders logistikfunktioner där Sonat bland annat utför anskaffning, kundservice och logistikbevakning inom e-handel, prognoser och planering av varuflöden och transportadministration. Det är vi ensamma om i Norden.