Finsktalande kundservicemedarbetare

Finsktalande kundservicemedarbetare

Vi växer och behöver nu utöka vårt team med medarbetare som har fingertoppskänsla för service och behärskar finska i tal och skrift. Talar och skriver du flytande på finska? Tycker du att kundservice är lika viktigt som vi? Välkommen med din ansökan!

Som medarbetare på kundservice ingår du i ett outsourcat kundserviceteam med ansvar för kommunikation med slutkunder inom retail. Du för en löpande dialog med kunderna och hanterar ärenden kopplade till deras order och leverans, lagersaldo på produkter, betalningar, kreditering av fakturor, reklamationer, kampanjer och allt däremellan. Kommunikationen med kunder sker via telefon, chatt, mejl, sociala medier och ärendehanteringssystem.

Vi söker dig som
  • Talar och skriver flytande på finska, svenska och engelska
  • Goda IT-kunskaper och erfarenhet av digitala kommunikationskanaler
  • Ett par års erfarenhet av kundservice
Som person visar du ett stort engagemang för dina ansvarsområden och teamets gemensamma mål. Du är duktig på att samarbeta och har ett lösningsorienterat förhållningssätt där kvalitet och god service är vägledande i din roll som kundservicemedarbetare.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en öppen och professionell kultur där värderingarna samarbete, professionalism, integritet, kundfokus, humanism och utveckling genomsyrar vårt sätt att arbeta. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder för den som vill, goda möjligheter att utvecklas inom olika delar i Sonats verksamhet. Hos oss får du friskvårdsbidrag, förmånliga priser för massage, gym på kontoret samt gemensamma träningsaktiviteter. Dessutom har vi en Sonatakademi med företagsgemensamma utbildningar och arbetar löpande med pulsmätningar på teamnivå för att stämma av medarbetarnas välmående och engagemang på jobbet. På fredagar bjuds det på frukost och givetvis träffas vi årligen för sommar- och julfest.

Sonat är ett bolag verksamt inom supply chain management med kompetens och tjänster inom såväl konsulting som outsourcing, där vi är kundens partner på både strategisk och operativ nivå. Vi tar ett helhetsansvar, från framtagning och utveckling av strategier till implementering och drift. Outsourcingsverksamheten fungerar som våra kunders interna avdelning för bland annat varustyrning till butiker, kundservice, transportplanering, materialanskaffning och kontrolltorn för både e-handel och B2B.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare med tillämpning av 6 månaders provanställning

Start: oktober 2020

Placering: Fabriksgatan 24, Örebro

Arbetstider: Varierande arbetstider. Kundservice bemannas vardagar (08-22) samt söndagar (18-22)

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Amanda Johansson på 070 688 69 00
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sonat är en utvecklingspartner inom supply chain och logistik med kompetens och tjänster inom såväl fjärdepartslogistik som konsulting. Vi har all expertis som behövs för att driva och utveckla våra kunders logistikfunktioner.

Sonat har sedan starten år 2000 utvecklats till att bli en premiumleverantör inom outsourcing av logistikprocesser, kundservice samt konsulttjänster inom supply chain management. Strategiska tjänster är outsourcing av Sonats kunders logistikfunktioner där Sonat bland annat utför anskaffning, kundservice och logistikbevakning inom e-handel, prognoser och planering av varuflöden och transportadministration. Det är vi ensamma om i Norden.