Operations Manager (Freight) till Sonat i Örebro

Operations Manager (Freight) till Sonat i Örebro

Är du en coachande ledare som drivs av affärsutveckling och har erfarenhet från transportbranschen / logistik?

Som operations manager på Sonat får du användning för dina kunskaper inom logistik och transport i en roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta framgångsresan. Ditt vägledande och prestigelösa ledarskap kommer att spela en avgörande roll då du är chef över ett team på 11 personer som ska arbeta aktivt med affärsutvecklingen. Rollen innebär även många externa kontakter, som leverantörer och transportörer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare i Sonat arbetar du för ett företag som präglas av en välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att vara bäst på logistik och fraktlösningar. Som ledande utvecklingspartner inom supply chain management (SCM) är det självklart att ständigt utveckla medarbetarnas kompetens. Du blir en del av ett växande företag med starka värderingar och arbetsglädje.

Dina framtida arbetsuppgifter

Teamet tillhör affärsområde Freight, vars kunder är allt från små startups till större företag där vi tar ett fullständigt funktionsansvar och blir deras transportavdelning.

Övergripande ansvarsområden:
  • Överse att uppdraget utförs enligt överenskommet ramverk samt KPI-rapportering.
  • Trygga leveranskvalitet och kundnöjdhet
  • Koordinera kommunikationen med kunden, både operativt, taktiskt och strategiskt.
  • Fullt personalansvar och ledning av teammedlemmarna.
  • Aktivt arbeta med den psykiska och fysiska arbetsmiljön i teamet med hjälp av företagshälsa.
  • Säkerställa effektiv resursfördelning och resursanvändning i teamet och koordineras med övriga delar inom hela Sonats gemensamma KBO-verksamhet (kunskapsbaserad outsourcing).
  • Delta i styrning och ledning av KBO-verksamheten.
  • Leda utvecklingen av projektet (arbetssätt, automatisering, effektivitet).
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Agera konsult inom transport åt somliga kunder.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom transport och frakt. Du har mycket goda ledaregenskaper samt erfarenhet av att utveckla både grupp och individer. Då du kommer att arbeta kundnära söker vi dig som är professionell i ditt sätt att agera och leda verksamheten.

Rollen kräver också att din svenska och engelska är flytande i både tal och skrift. Du har avancerade kunskaper i Excel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/