Norsktalande logistiker

Norsktalande logistiker

Sonat är ett bolag verksamt inom supply chain management med kompetens och tjänster inom såväl konsulting som outsourcing där vi är kundens strategiska och operativa partner för effektiva logistiklösningar. Vi arbetar med hela flödet, från framtagning och utveckling av strategier till implementering och drift.

Outsourcingverksamheten utgår från centrala Örebro och fungerar som våra kunders interna avdelning för bland annat varustyrning till butiker, kundservice, transportplanering, anskaffning av lager och kontrolltorn för e-handel.


Som logistiker på Sonat arbetar du i vår outsourcingverksamhet och rapporterar till en Operations Manager. Rollen har en koordinerande funktion där du arbetar dagligen med alltifrån transportbokningar och leveransbevakning till tullhantering, spårning av gods och problemlösning. Telefon, mejl, chatt och diverse IT-plattformar utgör centrala verktyg i din kommunikation med kunder, leverantörer och samarbetspartners. Teamet arbetar med flera olika kunder, alla med specifikt framtagna logistiklösningar, där du kan komma att bli involverad i en eller flera leveranser.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av service, logistik- och transportlösningar (gärna från varuägarsidan). Du kommer i huvudsak att arbeta mot den norska marknaden och därför söker vi dig som talar och skriver flytande på norska.

Rollen som logistiker förutsätter en god initiativförmåga och känsla för service, både i externa och interna samarbeten. Du har en professionell framtoning och god förmåga att arbeta strukturerat och levererar med ett tydligt fokus på kvalitet och kundnytta. Utöver flytande norska behöver du vara en god kommunikatör i såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du har en akademisk examen med inriktning mot logistik och/eller erfarenhet av administration och bokning av internationella transporter.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en öppen och familjär kultur där värderingarna samarbete, professionalism, integritet, kundfokus, humanism och utveckling genomsyrar vårt sätt att arbeta.

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder för den som vill, goda möjligheter att utvecklas inom olika delar i Sonats verksamhet. Hos oss får du friskvårdsbidrag, förmånliga priser för massage och gym på kontoret, gemensamma träningsaktiviteter, hälsokontroller och möjlighet att teckna privat sjukvårdsförsäkring. Dessutom har vi en Sonatakademi med företagsgemensamma utbildningar och arbetar löpande med pulsmätningar på teamnivå för att stämma av medarbetarnas välmående och engagemang på jobbet. På fredagar bjuds det på frukost och givetvis träffas vi årligen för sommar- och julfest.

Anställningsform: 100 %, tillsvidare med tillämpning av 6 månaders provanställning. (Deltid kan diskuteras.)

Start: enligt överenskommelse

Placering: Fabriksgatan 24, Örebro

Arbetstider: 08–17 (med utrymme för flex)

Urval och intervjuer sker löpande med sista ansökningsdag den 25/11. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till Magnus Richardsson, 070-242 91 37.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sonat.se
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idag är Sonat en utvecklingspartner inom supply chain och logistik med kompetens och tjänster inom såväl fjärdepartslogistik som konsulting.

Sonat erbjuder en helhetslösning som omfattar allt från att ta fram strategier för supply chain management till att genomföra dem. Vi har all expertis som behövs för att driva och utveckla våra kunders logistikfunktioner. Det är vi ensamma om i Norden.

Av verksamheten är cirka 80 % fjärdepartslogistik. Sonat fungerar då som ditt företags interna avdelning och sköter t ex en hel logistik- eller transportavdelning. Våra tjänster omfattar bl.a. anskaffning till lager, prognos och huvudplanering samt administration av företagets transporter. Resterande 20 % utgörs av konsultverksamhet inom supply chain och logistik.

Sonat har kontor i Stockholm och Örebro men arbetar med kunder över hela världen.