Finsktalande medarbetare till kundservice (deltid)

Finsktalande medarbetare till kundservice (deltid)

Osaatko sinä puhua sekä kirjoittaa suomea sujuvasti?
Bra, då kan vi bocka av första punkten på listan!


Vi växer och behöver nu utöka vårt team med medarbetare som har fingertoppskänsla för service och behärskar finska i tal och skrift.

Detta är tjänst på deltid med varierande omfattning och passar perfekt för dig som vill kombinera tjänsten med studier eller annan sysselsättning.


Sonat är ett bolag verksamt inom supply chain management med kompetens och tjänster inom såväl konsulting som outsourcing där vi är kundens strategiska och operativa partner för effektiva logistiklösningar. Vi arbetar med hela flödet, från framtagning och utveckling av strategier till implementering och drift.

Outsourcingverksamheten utgår från centrala Örebro och fungerar som våra kunders interna avdelning för bland annat varustyrning till butiker, kundservice, transportplanering, anskaffning av lager och kontrolltorn för e-handel.


Som medarbetare på kundservice kommer du att arbeta i ett outsourcat kundservice-team med ansvar för kommunikation med slutkunder inom retail och fashion på olika marknader i Europa. Du för en löpande dialog med kunderna och hanterar ärenden kopplade till deras order och leverans, lagersaldo på produkter, betalningar, kreditering av fakturor, reklamationer, kampanjer och allt däremellan. Kommunikationen med kunder sker via telefon, chatt, mejl och sociala medier och du jobbar även i ärendehanteringssystemet Zendesk.

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion till våra rutiner, system och arbetssätt och från dag ett arbetar du i ett nära samarbete med dina kollegor på kundservice. Ofta uppstår situationer som ställer krav på effektiv problemlösning och samarbete och vi tror att du, precis som oss, motiveras av att leverera service i världsklass!

Vi söker dig som talar och skriver flytande på finska. Du kommer ha daglig kontakt med kunderna på deras modersmål och därför behöver du känna dig trygg i såväl tal som skrift. Utöver flytande finska ser vi även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer att hantera en rad olika kommunikationskanaler och system och vi lägger stor vikt vid såväl kommunikativ förmåga som systemkunskaper.

Som person visar du ett stort engagemang för dina ansvarsområden och teamets gemensamma mål, du är duktig på att samarbeta och hittar lösningar när situationen kräver det. Sonat värdesätter din unika sammansättning av kompetenser och erfarenheter och vi tror på ett ömsesidigt kunskapsutbyte mellan varandra.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en öppen och familjär kultur där värderingarna samarbete, professionalism, integritet, kundfokus, humanism och utveckling genomsyrar vårt sätt att arbeta. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder för den som vill, goda möjligheter att utvecklas inom olika delar i Sonats verksamhet.

Hos oss får du friskvårdsbidrag, förmånliga priser för massage och gym på kontoret, gemensamma träningsaktiviteter, hälsokontroller och möjlighet att teckna privat sjukvårdsförsäkring. Dessutom har vi en Sonatakademi med företagsgemensamma utbildningar och arbetar löpande med pulsmätningar på teamnivå för att stämma av medarbetarnas välmående och engagemang på jobbet. På fredagar bjuds det på frukost och givetvis träffas vi årligen för sommar- och julfest.

Anställningsform: deltid/vid behov

Start: enligt överenskommelse

Placering: Fabriksgatan 24, Örebro

Arbetstider: varierande arbetstider mellan 08–22 på vardagar samt 18–22 på söndagar

Urval och intervjuer sker löpande med sista ansökningsdag den 25/11.
Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till Operations Manager Lovisa Stenmar, 070-862 25 90

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Stenmar
Telefon 070-862 25 90
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sonat.se
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idag är Sonat en utvecklingspartner inom supply chain och logistik med kompetens och tjänster inom såväl fjärdepartslogistik som konsulting.

Sonat erbjuder en helhetslösning som omfattar allt från att ta fram strategier för supply chain management till att genomföra dem. Vi har all expertis som behövs för att driva och utveckla våra kunders logistikfunktioner. Det är vi ensamma om i Norden.

Av verksamheten är cirka 80 % fjärdepartslogistik. Sonat fungerar då som ditt företags interna avdelning och sköter t.ex. en hel logistik- eller transportavdelning. Våra tjänster omfattar bl.a. anskaffning till lager, prognos och huvudplanering samt administration av företagets transporter. Resterande 20 % utgörs av konsultverksamhet inom supply chain och logistik.

Sonat har kontor i Stockholm och Örebro men arbetar med kunder över hela världen.