Account Manager i Örebro

Om jobbet

Vi söker

nu-kör-vi-så-det-ryker-

Account Manager Installation

Vill du vara med och utveckla vår försäljning och få möjlighet att samarbeta med engagerade kollegor som brinner för att hålla vårt affärsområde Installation i framkant? Är du en säljare med kunden i fokus som drivs av att skapa mervärde för dina kunder och deras verksamheter? Har du dessutom bred kompetens inom Installationsområdet El eller VVS? Då kan du vara en av våra nya Account Managers till vårt säljteam i region mellan inom vårt affärsområde Installation. Vi söker nu en Kundansvarig med placering i Örebro.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VVS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt och vi erbjuder bland annat olika utbildningsprogram för din karriärsutveckling. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Fokusområden
 • Inom kundsegmentet verka för att dina säljaktiviteter utvecklar kundens verksamhet med de produkter och tjänster Solar har att erbjuda
 • Vidareutveckla affärsområdet tillsammans med säljteamet
 • Utforma och erbjuda attraktiva affärsförslag till kunderna enligt Solars riktlinjer
 • Förhandla och upprätta kundavtal i samråd med Regionchef och Avtalssupport
 • Genomföra interna samt externa utbildningar inom området
 • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor
 • Säkerställa att CRM (Sales Force), uppdateras och dokumenteras enligt Solars riktlinjer för Account Managers
Kvalifikationer
 • Erfarenhet av aktivt försäljningsarbete
 • Några års erfarenhet av affärsområdet
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Meriterande är någon form av Marknads-/Säljutbildning
Profil
Som Account Manager hos oss ser vi att du har ett tydligt affärsfokus och arbetar strukturerat att nå dina sälj mål. Du har förmåga att skapa förtroende inom alla led och med ett stort driv och intresse för våra kunders verksamhet skapar du nya insikter hos våra kunder och bygger affärsmässiga relationer. Du har lätt att identifiera kundens ekonomiska drivkrafter och behov och du omvandlar detta till ett aktivt sälj. Vidare är du självständig och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser.

Kontakt och Ansökan
Låter detta som du? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Installation Mellan, Patrik Fälting mobil 0702-993626.

Välkommen med din ansökan!
Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med förmågan att omvandla tillfällen till resultat. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi en av norra Europas ledande sourcing- och serviceföretag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler. 2016 hade vi en omsättning på 11,1bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss. Gå in på www.solar.se Sökord: sälj, säljare, försäljning, försäljare, account manager, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, EL, installation, teknik
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget