Distriktsekonom, Hus väst - Örebro

Distriktsekonom, Hus väst - Örebro

Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor!

Vill du bli ett distrikts viktigaste ekonomiresurs?

Som distriktsekonom är du det ekonomiska navet i ett distrikt och driver de ekonomiska frågorna i distriktsledningsgruppen. Du fungerar som ett stöd till chefer när det gäller att lösa generella ekonomiska frågor och kommer även arbeta med att sprida kunskap inom ekonomiområdet till övriga medarbetare inom distriktet.

Arbetsuppgifterna är varierande - du ansvarar för att upprätta och sammanställa all ekonomisk rapportering inom distriktet men arbetar också fortlöpande med administration och andra ekonomiska frågor såsom utfördelning av interna och externa kostnader, fakturering samt projektarbete.

Hos oss arbetar du självständigt under eget ansvar. Du arbetar nära verksamheten och i många frågor samarbetar du med övriga ekonomer inom regionen och rapporterar till distriktschef.

Du är en stöttande och noggrann ekonom som trivs nära verksamheten

Är du ekonom med några års erfarenhet av rapportering, prognos och budgetarbete - gärna med erfarenhet av större affärssystem? Då kan du vara den vi söker.

Hos oss får du bli en del av ett fantastiskt gäng i ett distrikt som vill bygga med människan i centrum, med hänsyn till miljö och hållbara lösningar. Hos oss är det högt till tak och vi tror att rätt person med rätt värderingar kan växa tillsammans med oss.

Du som söker är ansvarstagande, glad och en serviceinriktad person. I ditt arbetssätt är du problemlösningsorienterad och strukturerad. Du trivs med att vara involverad i många frågor och får energi av att stötta andra.

Vi är nyfikna på dig!

Vi behöver ditt CV senast den 20 september, men läser ansökningar löpande och kan därför komma att tillsätta rollen innan ansökningstidens slut.

För vidare frågor kontakta distriktschef Peter Thorsén 010-448 65 82 eller HR Per Hamström 010-449 79 11.

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 22 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren