Jobba som Fukttekniker på ett av Sveriges mest anlitade saneringsföretag

Jobba som Fukttekniker på ett av Sveriges mest anlitade saneringsföretag

Skadeteknik är ett av Sveriges mest anlitade saneringsföretag. Med en ökad efterfrågan på företagets tjänster har de år efter år vuxit sig starka på den svenska marknaden och är idag ett av Mellansveriges större saneringsföretag med cirka 80 anställda. Bolaget, som har varit verksamt sedan 1989, har idag anläggningar i Jönköping, Karlstad, Karlskoga, Nyköping, Stockholm, Tranås och Örebro. Till platskontoret i Örebro söker de nu, med hjälp av AxÖ Consulting, en Fukttekniker med förmåga att arbeta serviceinriktat och metodiskt.

Arbetsuppgifter
Som Fukttekniker kommer du att åtgärda alla typer av fukt- och vattenskador med hjälp av torkmetoder som företaget successivt kommer att utbilda dig i. Arbetet innebär ansvar för uppdragen från beställning till dokumentation och återställande. I arbetsuppgifterna ingår att utföra fuktberäkningar, analyser och skadebesiktningar. Du kommer att arbeta självständigt med frihet under ansvar i ett starkt team.

Miljöhänsyn har en given plats i bolagets vardag när det gäller såväl arbetssätt som metoder. Samtliga enheter inom Skadeteknik-koncernen är certifierade enligt ISO 14001. En av företagets målsättningar är att ständigt identifiera, utveckla och anamma nya metoder som begränsar negativ miljöpåverkan.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Fukttekniker har du en byggteknisk utbildning samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser även att du är flexibel samt att du har lätt att få kontakt med människor. God samarbetsförmåga är också mycket viktigt för denna roll.

Skadetekniks kunder har höga krav på dokumentation och därför bör du ha god IT-vana och lätt för att formulera dig på svenska, i både tal och skrift. Engelska är meriterande. Vidare är B-körkort ett krav och kunskaper i Maps önskvärt.

Ansökan

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Skadeteknik

Skadeteknik är ett av Sveriges mest anlitade saneringsföretag och en komplett partner för alla typer av sanering och räddning av restvärden. Med uppdrag att rädda ekonomiska och känslomässiga värden, erbjuder vi helhetslösningar och enskilda tjänster. Vi arbetar också med förebyggande åtgärder i syfte att förhindra skador som kan drabba miljö, människor, byggnader - och reducera kostsamma driftstopp i olika verksamheter. Expertkunskapen och erfarenheten kommer våra kunder och de skadedrabbade tillgodo i form av rådgivning och rätt kvalitet i genomförda arbeten. Förmågan att göra korrekta prioriteringar och använda metoder och resurser optimalt, är en trygghet för alla parter.

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://axoconsulting.mynetworkglobal.com
Sista ansökningsdag 15 juli (27 dagar kvar)