Säljare/Husdesigner till Sjötorps Hus i Örebro

Säljare/Husdesigner till Sjötorps Hus i Örebro

Om kunden

SjötorpsHus är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, omtanke, flexibilitet och kvalitet genomsyrar vår verksamhet. Vi är ca 130 medarbetare och har en omsättning på ca 350 miljoner kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.

SjötorpsHus bygger kundunika lösvirkeshus designade efter beställaren. Produkten är flexibel och produceras av våra egna byggnadssnickare vilket borgar för den höga kvalitet som vi står för. Vi har vårt huvudkontor i Katrineholm men har sen en tid även ett nytt och fint lokalkontor i Örebro. Hos oss blir du en del av ett drivet team som brinner för att skapa hållbara hem för våra huskunder. Läs mer på sjotorpshus.se eller på vår Facebook sida.

Arbetsbeskrivning

SjötorpsHus expanderar och söker nu en engagerad och driven säljare/husdesigner till vårt säljteam i Örebroregionen. Som säljare/husdesigner blir din viktigaste uppgift att förverkliga kundens husdröm. Du ska få kunden att känna sig trygg genom hela sin affär. Din kund lägger sitt livs kanske största köp i dina händer och det är din arbetsuppgift att tillsammans med våra CAD-ritare lyssna, designa och sälja det hus som passar bäst för kunden.

Som säljare/husdesigner jobbar du tätt ihop med våra CAD-ritare, projektledare samt materialvalsrådgivare. Tillsammans skapar ni en trygg och glädjefylld resa för vår husköpare genom hela processen. Ni sluter cirkeln på den resa som ni startar tidigt med våra husköpare genom att närvara vid slutbesiktning och överlämningen av huset.

Du ansvarar för att genomföra säljaktiviteter som exempelvis villavisningar, mässor eller andra event som lyfter fram SjötorpsHus produkter, tjänster och varumärke. Du upprättar säljmål och aktivitetsplan samt analyserar marknaden och våra kunders behov.

En viktig del i arbetet är dessutom att leta tomt och mark för framtida försäljning/byggnation.

Huskunder är ofta upptagna på dagtid med arbete och annan sysselsättning, vilket innebär att du kommer ha kundmöten och säljaktiviteter även på kvällar och helger när det är nödvändigt.

Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av säljarbete i första hand. Har du även erfarenhet från byggbranschen är det meriterande.

Personliga kvalifikationer

För att lyckas som säljare/husdesigner tror vi att du är långsiktig i ditt tankesätt, har tålamod, ett stort driv och har ett stort hjärta för dina kunder.

Vi tror dessutom att du:
  • intresserar dig för husdesign och byggnation
  • brinner för att bygga goda kundrelationer som lever länge
  • är ansvarstagande
  • har en stark tävlingsinstinkt, är envis och målmedveten
  • har lätt för att ta kontakt med nya människor
  • är förtroendeingivande, omtänksam och månar om kunden
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att få människor att vilja göra affärer med dig.

Lön och anställningsvillkor

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Under introduktionen får du går bredvid en av kollegorna i teamet och du får tid att lära dig vårt arbetssätt och vår kultur.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde enligt överenskommelse. Placering är i Örebro.

Ansökan

A-Staffing sköter rekryteringen på uppdrag av SjötorpsHus AB. Du ansöker via länk i annonsen. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. SjötorpsHus AB undanber sig vänligt men bestämt direktkontakt från andra bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

A-Staffing (f.d VMP Group) är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen (IN) och Almega Kompetensföretagen. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område. Under 2021 gjordes ett namnbyte för våra bolag, det tidigare namnet var VMP Group. Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB. A-Staffing levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen i södra och mellersta Sverige.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/