Serviceinriktad arbetsledare Örebro

Serviceinriktad arbetsledare Örebro

För dig med erfarenhet inom bygg-, VVS-, el- eller fastighetsbranschen erbjuder vi en bred roll med eget ansvar.

Har du ledarerfarenhet från byggbranschen eller närliggande bransch? Är du en relationsbyggare med sinne för service och affärsmannaskap? Då kan du vara den vi söker till Sjöborgs Fastighetsförvaltning i Örebro! Ett stabilt bolag med entreprenörsanda och med stadig tillväxt.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Sjöborgs Fastighetsförvaltning sitter i en unik kontorsmiljö i Villa Viking centralt i Örebro. Du får ett nära samarbete med övriga kollegor inom bolaget och med stora möjligheter att påverka inom ditt kompetensområde.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen som arbetsledare är bred med varierande arbetsuppgifter.
  • Leda och fördela arbetet samt stödja fastighetsskötarna
  • Dialog, upphandling och uppföljning av leverantörer.
  • Leder det löpande underhållet samt måluppföljning, rapportering och budgetering.
  • Ansvarar för besiktningar, uppföljning av bl a energiförbrukningar.
  • Ansvarar för uppföljning av vår certifiering av ledningssystem FR2000.
  • Du driver egna projekt och samordnar samt driver den löpande fastighetsförvaltningen.
  • Delaktig i att utveckla och förbättra verksamheten inom ditt kompetensområde.
Du rapporterar till bolagets VD.

Rollen innebär också

Du har stora möjligheter att växa i din yrkesroll och bredda din kunskap inom fastighetsförvaltning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet som t ex arbetsledare från el-, VVS-, eller byggbranschen eller som fastighetsförvaltare. Du är en van användare av Excel och har grundläggande kunskap inom fastighetsteknik.

Du har en stark egen drivkraft och är kommunikativ. Du bygger och bibehåller relationer och har en hög servicenivå till våra kunder och dina kollegor. Vidare så har du lätt för att samarbeta och är prestigelös.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 7 okt 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech