Supporttekniker till SiteVision i centrala Örebro

Supporttekniker till SiteVision i centrala Örebro

En supportavdelning som alltid levererar högsta kvalitet och servicenivå är en starkt bidragande faktor till att SiteVision har väldigt nöjda kunder. Som leverantör av Sveriges mest omtyckta webbpubliceringsverktyg och lösningar för både webb och intranät är Sitevision ett företag i framkant!

Som ny supporttekniker har du med dig grunderna inom webbteknik - verktyget SiteVision lär du dig på plats!

Varmt välkommen med dina ansökan! Vi kommer att intervjua fortlöpande så ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

SiteVision är fokuserat kring sin produkt för webbpublicering. Det gör att du som tekniker ges möjlighet att verkligen fördjupa dig i och förstå produkten.

SiteVisions kunder har oftast en internt systemansvarig som löser många av de mindre störningar som kan uppstå. Supporten kontaktas när man internt inte kommer vidare med ett problem. Det innebär att du hanterar relativt tekniskt avancerade frågor. Du felsöker via webbläsare eller granskar systemloggar. De flesta ärenden hanteras i kundens egen IT-miljö vilket innebär att du kommer arbeta i många olika operativsystem och i olika webbläsare.

Ditt arbete är väldigt serviceinriktat och då du är en viktig kontaktyta mot kunden är ett professionellt bemötande avgörande. Du kommer arbeta i en grupp på 6 personer i där ni jobbar med egna ärenden men med teamets samlade kunskap i ryggen när det behövs.

Din utbildning och erfarenhet

Vi söker efter dig som verkligen gillar att lösa uppgiften! Som sagt vill vi att du har med dig goda kunskaper inom JavaScript, CSS eller HTML5 - då det är avgörande för att förstå produkten. Vi är öppna till varifrån du har fått dina kunskaper. Antingen har du varit anställd i liknande roll eller jobbat i egen regi med webbprojekt och därigenom byggt upp en bra erfarenhet.

Du bör vara ganska orädd och van att driva ditt arbete självständigt. Att vrida och vända, leta och analysera ett problem för att hitta lösningen är en stark drivkraft för dig. SiteVision är en lärande organisation där det är naturligt att man delar med sig av sina kunskaper och hjälper varandra. Det är därför viktigt att du har lätt att samarbeta och gärna jobbar i team.

Om SiteVision

SiteVision - det snabbväxande företaget med Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad. Vi utvecklar en molnbaserad plattform för webbpublicering och sociala intranät.

Vårt viktigaste kärnvärde är att skapa exceptionellt bra användarupplevelser, och SiteVision har vunnit priser för just detta. Andra viktiga kärnvärden är skalbarhet och driftsäkerhet och våra lösningar hanterar varje dag miljontals sidvisningar och hundratusentals användare.

Vi brinner för att göra allting så enkelt och snabbt som möjligt för våra kunder och för att åstadkomma det arbetar vi i teknikens absoluta framkant.

Vill du också vara med och göra skillnad för hundratusentals användare? Följ med oss på vår tillväxtresa!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.