Supporttekniker inom webb till SiteVision i Örebro

Supporttekniker inom webb till SiteVision i Örebro

En roll för dig som vill arbeta på ett snabbväxande IT-bolag! Vi söker dig med ett stort IT-intresse och som gillar problemlösning

Vill du arbeta med teknisk support på ett produktföretag med hundratusentals användare och Sveriges nöjdaste kunder? Har du goda kunskaper inom webbteknik som exempelvis Javascript och samtidigt vill erhålla nya tekniska kunskaper och erfarenheter? Då kan du vara den supporttekniker vi söker till SiteVision i Örebro. Här får du möjligheten att utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor, spännande utmaningar och ett ledande varumärke. Vi sitter i toppmoderna lokaler mitt i centrala Örebro!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SiteVision har en familjär stämning där kollegorna ställer upp för varandra och företagskulturen präglas av öppenhet och högt i tak. Bolaget har korta beslutsvägar och uppmuntrar till egna initiativ. På SiteVision ges du möjlighet att påverka utvecklingen genom att bidra med din kompetens och nya idéer.

Hos oss får du också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll då vi erbjuder kompetensutveckling och andra utvecklingsmöjligheter. Vi är ett värderingsstyrt företag och verkar enligt värdeorden omtanke, nytänkande, stolthet och engagemang. Våra värderingar baseras på vår historia, skapar vår nutid och vägleder vår framtid.

På SiteVision trivs vi med varandra och vi har många roliga personalaktiviteter som bidrar till vår gemenskap som bland annat konferensresor, partnerkvällar, julmiddagar och paddelturneringar. Vi erbjuder även en grundlig utbildning i våra produkter under introduktionen, en stor varierad frukostbuffé varje morgon och spontana interna turneringar i pingis och tv-spel.

Dina framtida arbetsuppgifter

Här får du ett fritt och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter som du i hög grad själv kan vara med och påverka. I rollen hanterar du en stor variation av supportfrågor, du hanterar enklare problem av administrativ karaktär men framförallt löser svårare tekniska uppgifter, som kräver mer omfattande utredningar. Tillsammans med teamet arbetar du för att säkerställa att våra kunder och partners får en effektiv support.
  • Stötta framförallt webbutvecklare både hos våra kunder och partners kring produkten SiteVision
  • Ge tekniska förslag på lösningar
  • Dokumentera supportärenden
  • Kundhantering och ärendehantering
  • Medverka på tekniska säljmöten
Det finns en möjlighet att vara med och bidra i bolagets arbete kring att automatisera supportprocessen samt förbättra interna funktioner och integrationer. Det finns även goda möjligheter att driva andra interna projekt som bidrar till effektivare arbetssätt.

Rollen innebär också

Rollen är placerad på SiteVisions huvudkontor i centrala Örebro. Du blir en del av ett engagerat och tajt team med en arbetsmiljö där vi bryr oss om varandra. Vi har inte bara roligt på jobbet utan hittar även på roliga aktiviteter efter arbetstid.

Utöver den externa kontakten så har du även interna kontakter som bland annat våra säljare, kundansvariga och utvecklare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tycker om att arbeta med tekniska problem samt har ett genuint intresse för IT. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Javascript alternativt besitter andra kunskaper inom webbteknik såsom HTML 5 eller CSS alternativt andra systemspråk. Du behöver inte ha arbetat med support tidigare, men en serviceinriktad personlighet är ett måste i denna roll, då du är ansiktet utåt mot SiteVisions kunder och partners. Har du tidigare arbetat i SiteVision så är det högst meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med ett eget driv och förmåga att arbeta självständigt. Detta är viktigare än att du har en formell utbildning bakom dig. Vi tror att du är nyfiken, motiverad och har en vilja att utvecklas. Vidare tror vi att du är en god lyssnare och har lätt för att kommunicera. Du bör ha lätt för att samarbeta och trivas att jobba i ett team.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Malin Thoresson
Telefon 070-426 69 05
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital