Vi söker utvecklare inom Business Intelligence & analytics

Vi söker utvecklare inom Business Intelligence & analytics

Just nu söker vi vår nästa stjärna inom Business Intelligence (BI) för att förstärka vår satsning inom rapportering och analytics i Örebro. Inom affärsområdet MyTeam på Sigma IT är vi ett gäng drivna utvecklare med olika kompetenser och bakgrund. Istället för att erbjuda traditionella konsulttjänster tror vi på teamets styrka och kraften i samarbete. Vi erbjuder korsfunktionella team där vi kombinerar olika förmågor och kompetenser till högeffektiva team. Vi jobbar med stora och små kunder ofta över längre tid. Uppdragen varierar mellan långsiktiga stabila leveranser till samarbeten med startups eller projekt inom innovation och RnD där vi ofta är rådgivande inom tekniken.

Vad kan vi erbjuda dig?
Genom stort förtroende och flexibilitet ger vi möjligheter att kombinera en krävande yrkesroll med familj, intresse och annat utanför jobbet. På Sigmas Örebrokontor jobbar vi alla in-house för att underlätta kunskapsdelning och samarbete. På så sätt blir vi mindre sårbara i våra uppdrag och du som konsult får en bättre balans mellan jobb och fritid. För att passa i rollen är du en ambitiös och noggrann person med stort inre driv för lärande och utveckling. Du delar gärna med dig av din kunskap till andra och tycker om att samarbeta. En av våra största styrkor som grupp är sammanhållningen och den goda stämningen - av den anledningen är det många som stannar länge hos oss eller kommer tillbaka efter att ha provat på att jobba på andra företag.

Vem söker vi?
För att passa i rollen har du jobbat ett par år eller mer inom BI, analytics eller andra områden där data och rapportering är i fokus. Kanske har du avstannat i din utveckling och känner dig redo för nästa steg? Har du ett intresse för AI, UX eller andra områden som ligger nära analytics har du stora möjligheter att utvecklas vidare inom dessa hos oss. Vi tror att du har några års erfarenhet inom något av dessa områden.
  • Power BI
  • Qlikview / Qlik Sense
  • SQL server, framförallt Tabular & DAX
  • Azureplattformen med fokus på data och analytics
  • AI & Machine Learning
I tjänsten ingår också kontakt med kunder kring rapporter, kravställning och deras verksamhet. Av den anledningen är det viktigt att du kan kommunicera väl i tal och text på svenska och engelska. Placeringsort för den här tjänsten är Örebro.

MEN det viktigaste är inte vilka tekniker du kan eller att du passar in i en viss mall. Vi värdesätter varandras olikheter och tror att vi på så sätt kompletterar varandra. Är du nyfiken på tjänsten och tror att du kan utvecklas hos oss inom området BI och analytics så tveka inte att höra av dig.

Hur är Sigma som arbetsgivare?
Sigma IT är det största företaget i om Sigmakoncernen och vi jobbar enligt ledorden Passion and Execution. För oss innebär det att vi älskar det vi gör och vi får det gjort. Vår företagskultur är stark och något vi är stolta över, därför är dina personliga egenskaper extra viktiga för oss. Vi har både affärsmässighet, kundorientering och teknikintresse i blodet samt givetvis en förmåga att snabbt ta till oss ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vi respekterar alla och tar gärna till oss av andras erfarenheter samtidigt som vi gärna delar med oss av våra egna. Vi tror att mångfald främjar kreativiteten och hjälper oss att växa både som personer och företag.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare Ulrika Forsgren på ulrika.forsgren@sigma.se.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Sigma IT
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (7 dagar kvar)