Konsultchef, support till Sigma IT, Örebro

Konsultchef, support till Sigma IT, Örebro

Vi söker nu en konsultchef till Sigma IT, Serve i Örebro. Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, men också ett intresse för ledarskap, affärsutveckling, rekrytering och agilt arbete.

Hur ser rollen ut?
Vi är problemlösare av högsta rang och mjukvara i produktutveckling är det roligaste vi vet. Känslan av att ha knäckt en riktigt svår nöt är oslagbar. Känner du igen dig så finns det ingen tvekan, det är här du skall vara. Att ha kul på jobbet är en av de viktigaste sakerna som leder till att man gör ett bra jobb och trivs. Vi har kul!

Uppdraget för Sigma serve är att leverera IT-Drift. Support är en del av det uppdraget tillsammans med CU Core och CU Customer Engagement. Våra kunder finns inom både offentlig och privat sektor.

I rollen ingår bland annat att:
  • Delta i Serves ledningsgruppsarbete
  • Vara delaktig i budgetarbetet
  • Leda och planera avdelningens verksamhet
  • Förmedla Sigmas värderingar, vision, affärsidé, mål och planer
  • Leda gruppens arbete med att utveckla kompetens och arbetssätt
  • Förbereda, genomföra och följa upp utvecklingssamtal - personliga mål, individuella utvecklingsplaner och uppnådda resultat
  • Coacha medarbetarna mot överenskomna mål
  • Sätta lön och genomföra lönesamtal
Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare arbetat i en ledarroll, alternativt en projektledarroll och har en akademisk utbildning inom IT. Gärna med erfarenhet av både privat och offentlig verksamhet. Vi söker dig som har en teknisk bakgrund men också har ett intresse för ledarskap, affärsutveckling, rekrytering, agilt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ITIL.

Som person är du rakt på sak med öppet sinne, gillar att få andra att växa och se alla medarbetares potential. Du tycker att det är roligt att coacha medarbetare och få dem att bli ännu bättre.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Resor är ett naturligt inslag i tjänsten.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Kristina Lindgren, Business Area Manager +46703037166.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Agile management, cross functional teams, coachande ledarskap, systems engineering, research and development, computer science, system development, consultant manager, team management, leadership, ledarskap, konsultchef, delivery management, consultant unit manager, constultant manager, IT drift, IT support
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmaitc.se/karriar
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (5 dagar kvar)