Säljande säkerhetskonsult till snabbväxande larmbolag

Säljande säkerhetskonsult till snabbväxande larmbolag

Är du intresserad av säkerhet, skapa affärer samt bygga kundrelationer?

Vill du jobba i ett sammansvetsat team i ett helt nyrenoverat kontor? Är du även en tävlingsinriktad människa som letar efter nya utmaningar och som älskar att pusha dig själv till nya höjder? Vill du lägga grunden till en karriär inom den snabbt växande säkerhetsbranschen? Då har vi jobbet för dig!

Sensor Alarm är Sveriges snabbast växande hemlarmföretag och med verksamheter i både Sverige och Norge. Sensor Alarms expansion i Sverige gör nu att vi söker flertal säljande säkerhetskonsulter till vårt nyrenoverade kontor i Örebro, mitt i city! Du är anställd av Aldovo och arbetar tätt tillsammans med kollegorna från Sensor Alarm.

Som säljande säkerhetskonsult kommer du vara den första kontakten med potentiella kunder. Din främsta uppgift är att bilda dig en uppfattning om kundernas säkerhetssituation för att sedan hjälpa dem att få testa på ett innovativt hemlarm helt gratis. Detta i syfte att förbättra sin nuvarande säkerhetssituation eller eventuellt sänka sin månadskostnad genom vårt larm som idag är billigast på marknaden.

Det vi tittar på är dina personlighetsdrag och egenskaper snarare än tidigare erfarenhet. Professionalitet är även något vi värdesätter starkt. Har du tidigare erfarenhet inom larmbranschen eller har du arbetat med kundrelationer på restaurang, hotell, event eller taxi är detta meriterande. Men det vi ser som avgörande är ambitionen och en stark vilja att ständigt utvecklas.

Vi ser att du som söker:
  • Vill utveckla dina säljkunskaper löpande
  • Har en god social kompetens och vill bidra till en positiv stämning på sin arbetsplats
  • Du drivs av att jobba mot högt uppsatta mål
  • Du är en tävlingsmänniska
  • Du är både ihärdig och kreativ, samt har en god förmåga att kommunicera med alla typer av människor

Vi erbjuder dig:
  • En produkt- samt säljutbildning
  • Löpande coachning vid behov
  • En trevlig arbetsmiljö mitt i centrala Örebro
  • En bra provisionsmodell som gör det möjligt att tjäna väldigt mycket pengar
  • Snittlön 26,000kr/månaden
Ansökan (CV & personligt brev) skickas till: work@sensoralarm.se
Mer info
Email Mejla Sensor Alarm Norden AB
Område Örebro stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sensoralarm.se
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sensor Alarm har med unik larmteknik blivit Sveriges snabbast växande larmföretag. Bolaget grundades 2017 av välkända företagsprofiler som b.la. tidigare grundat försäkringsbolag samt framgångsrika bolag så som Bygghemma.se och Skruvat.se. Huvudkontoret ligger i Stockholm och all produktion sker i Sverige. Sensor Alarm etablerade sig även under 2019 i Norge. I Sverige samarbetar Sensor Alarm med ett av Sveriges skickligaste säljföretag Aldovo.

Mitt i den livfulla stadskärnan i centrala Örebro finns Aldovo. Sedan 2010 har vi tillsammans jobbat med vår största passion: försäljning. Med bra sammanhållning, gemensamma mål och ett stort driv att utvecklas har vi etablerat oss som det pålitligaste säljbolaget i Örebro. Vi bedriver kvalitativ försäljning till starka varumärken och vet att våra medarbetares framgång är nyckeln till vår framgång. Vill du ha nästa huvudroll i vår framgångssaga?