Säljare på heltid i Örebro

Säljare på heltid i Örebro

Just nu påverkas vår rekrytering av COVID-19. Därför kan det ta lite längre tid innan vi hör av oss. Med det sagt så välkomnar vi fortfarande er intresseanmälan till jobbet. Stay safe!

Nu rekryterar vi!

Är du en av våra nästa toppsäljare? Tar du dig an utmaningar och ser framemot att bli en del av ett framgångsrikt team? Skicka då in din ansökan till oss redan idag, vårt team i Örebro söker nya medarbetare!

Sector Alarm söker dig som vill ställas inför en utmaning där du får lära dig och utvecklas inom försäljning och kundbemötande. Självklart erbjuds du utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljandesäkerhetskonsult tar du tillsammans med ditt team kontakten med nya kunder runt omkring Örebro. Det innebär att du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen. Du är med och bidrar till att familjer får ett tryggare och säkrare hem!

Tjänsten är en heltidsanställning tillsvidare och då vi vänder oss till privatpersoner är arbetstiden förlagd till eftermiddag - kvällstid.

Personliga egenskaper

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Detta tillsammans med coachningen du får dagligen av din närmsta chef är de viktigaste förutsättningarna för att lyckas som säljare på Sector Alarm. För att passa in i vårt team väntas du vara en pålitlig lagspelare. Vi vill gärna ge dig möjligheten att arbeta under frihet med stort eget ansvar. Är detta något du har erfarenhet av sedan tidigare ser vi givetvis det som meriterande.

Kvalifikationer
  • Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?

Hos oss på Sector Alarm finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter. I anställningen ingår att du får gå vår utbildning, Sector Way Academy, som är en 5-stegs utbildning inom försäljning och kundrelationer. Dessutom kommer du tillsammans din chef och kollegor gemensamt arbeta för att du ska utvecklas och växa in i din roll som säkerhetskonsult.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linnéa Hellström på 0733 75 94 07
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.