Säljare i Örebro

Säljare i Örebro

Vi på Sector Alarm jobbar med en mycket efterfrågad produkt och tjänst, nämligen larm mot inbrott och brand. Vi växer och är i dagsläget inte bara ett utav Sveriges ledande företag inom säkerhetslösningar utan även i Europa.

Därför söker vi nu vår nästa grymma kollega som kommer att jobba heltid som säljande säkerhetskonsult. Detta innebär att du tillsammans med dina nya kollegor söker upp kunder i deras hem för att boka och utföra säljande kundmöten.

Gillar du att sova ut på morgonen så kommer du att trivas bra med våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt så jobbar vi på eftermiddagar – kvällar och är lediga på fredagar och lördagar.

Rollen innebär mycket försäljning men även service, rådgivning och framförallt möten med nya människor. Så vi ser gärna att du är social utav dig. Du kommer att jobba i ett team där alla stöttar och peppar varandra. Även säljchefen är med varje dag och hjälper till vilket gör att du kommer att ha ett nära samarbeta inte bara med dina kollegor utan även din chef.

Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning innan, men det är såklart meriterande, utan vi ser helst att du har en bra inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning och utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Det vi kräver utav dig är att du klarar av det svenska språket både i tal och skrift samt att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Låter det som ett jobb som skulle passa dig? Tveka inte att ansöka. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta mig, Johanna Edwardsson på johanna.edwardsson@sectoralarm.se

Jag ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 0733-757166
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.