Säljare Örebro

Säljare Örebro

Vi söker en målmedveten säljare!
Det går fantastiskt bra för oss just nu. Detta innebär att du nu har chansen att vara en del i uppstarten utav vårt team och dessutom representera ett av Europas största säkerhetsföretag.

Vem letar vi efter?
Det viktigaste är inte vad du gjort innan, vi vill veta vad du kan göra hos oss.
Dom personliga egenskaperna är det som avgör vem som passar bäst för tjänsten.

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar, precis som din energi.
Att vara proffsig på ett avslappnat sätt är en av dina talanger - du har en skön stil!
Pålitlig och ansvarsfull är ord som beskriver dig.
Vi letar efter en lagspelare, någon som ställer upp på sina kollegor.

Om jobbet
Du kommer att bli en del av ett företag med en familjär kultur som präglas av glädje och utveckling. Vi jobbar med att boka och genomföra kundmöten på avtalad tid. Våra arbetstider passar för den som gillar att ha sovmorgon, eftersom att vi jobbar på eftermiddagar och kvällar samt har helg på fredagar och lördagar.
Vi söker nu dig som har fallenhet för kundrelationer och försäljning.
Att nå våra mål är något vi strävar mot -och när det går extra bra kan du räkna med att detta kommer att firas tillsammans!

Känner du igen dig?

Vad du kan förvänta dig
Givetvis är det viktigt att få rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i sin nya roll. Därför erbjuder vi våra anställda ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram för den som vill satsa på framtiden tillsammans med oss!

Känner du att detta stämmer in på dig så är du välkommen att söka tjänsten, vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare på johanna.edwardsson@sectoralarm.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.