Account Manager till Mälardalen/Örebro

Account Manager till Mälardalen/Örebro

Vi söker en ny Account Manager. Du kommer att arbeta med marknadens ledande system- och tjänsteportfölj inom byggnadsautomation och säkerhet för befintliga fastigheter och nya fastighetsprojekt i regionen. Tillsammans med ett kompetent och drivet team med hög laganda kommer du att vidareutveckla och bygga nya relationer på en växande marknad.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara mycket kundorienterad, drivas av att göra affärer och uppnå tydliga mål. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara förtroendeingivande, samarbetsvillig samt med lätthet skapa och underhålla relationer, såväl internt som gentemot våra kunder. Vi, tillsammans med dig, behöver möta våra kunders krav på ett innovativt sätt och erbjuda lösningar inom fastighetsområdet anpassade efter våra kunders behov och önskemål.

Dina ansvarsområden
Du kommer att erbjuda Schneider Electrics lösningar i nära samarbete med kollegor från ditt eget affärsområde – EcoBuilding. Vår breda portfölj av produkter och lösningar innebär dessutom att du kommer arbeta tätt ihop med kollegor ifrån dina närliggande affärsområden såsom exempelvis IT och Retail. Du kommer främst att arbeta mot fastighetsbolag inom området fastighetsautomation och energi.

Vi söker dig med erfarenhet av värdebaserad försäljning, längre försäljningscykler och gärna med en teknisk bakgrund. Erfarenhet av att bearbeta kundgruppen fastighetsägare, landsting eller kommuner ses som meriterande. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor inom ansvarsområdet Örebro med kranskommuner. Vi letar därför efter en lösningsorienterad person med ett stort engagemang som tar ägandeskap i relationen med sina kunder.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfullt syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna till Försäljningschef Kristoffer Eldin på tel: 070-450 50 02, vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Anna Sevenheim på tel: 010-478 23 90.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb

Taggar: Account Manager
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Eldin
Telefon 070-450 50 02
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 27 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.