Lastbilschaufför C-/CE heltid 3 dagar i veckan Örebro-Stockholm-Örebro

Lastbilschaufför C-/CE heltid 3 dagar i veckan Örebro-Stockholm-Örebro

Vi söker en duktig, noggrann, självgående chaufför som innehar C-körkort. Du kommer till stor del att leverera vitvaror från Örebro till olika butiker i Stockholmsområdet och därefter lasta upp med diverse gods innan du beger dig mot Örebro igen.

Lastbilen behöver ibland lastas upp direkt när du är tillbaka i Örebro för att kunna leverera under tidiga klockslag i Stockholm nästföljande dag. Detta innebär långa dagar och vi har därför valt att förlägga tjänsten på tre till fyra dagar i veckan beroende på hur mycket eller lite det är att göra. Möjlighet till övertid enligt överenskommelse.

Du ska vara i god fysisk form (vissa tunga lyft kan förekomma när allt ska med), anpassningsbar, flexibel, lugn och stresstålig i trafiken. Inte vara rädd för tidiga mornar, ordningsam, rädd om fordonet och framförallt kundernas gods.

CE-körkort är meriterande då det i framtiden kommer finnas möjlighet att köra fjärrekipage till olika delar av landet. Detta kommer då innebära andra anställningsvillkor än den tjänst vi söker till vår Stockholmsbil i dagsläget men vi ser gärna att du vill och kan vara flexibel med dina arbetsuppgifter i framtiden.

Vi ser helst att du är bosatt i Örebro med omnejd då det är där vi alltid utgår ifrån.

Krav:
C-/CE-körkort
YKB
Förarkort
Lokal kännedom i Stockholmsområdet
Behärska svenska flytande i tal och skrift

Intervjuer sker fortlöpande, omgående anställning, lön enligt kollektivavtal
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sändebudet startade sin verksamhet i Stockholm 2013 och levererade under ASA-flagg gods med lätta lastbilar i Stockholm med omnejd. 2017 flyttade vi till Örebro och blev delägare i Närkefrakt som idag till största del utgör vår dagliga verksamhet.